Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopov do lopova, čast izuzecima. Krali su preduzeće nemilice; gorivo, dijelovi, ulja. Ovo trebaju svi da znaju prije nego ih počnete sažaljevati. Nisam političan niti član stranke, ali puna podrška za Gradonačelnika što našim parama ne želi pokriti kriminal bivše vlasti!
fali vozaca sirom drzave a oni strajkuju radi drzavnog posla i manje plate
Je li ono Bakir Živković reče da će 2020. - ta biti bolja?
Gore naslov - BiH traži vozače, ispod ovo. Radnu snagu možemo uvesti jednino iz Bangladešu.
covjek je sebi najvwci neprijatelj
U logoru zenica stanje redovno ..... gube i gubari od vlasti ...fuuj
Ne radnici na aparatima. Ovu nisu radnici. Nikad karte niste dali, a naplaćivati ste. Ne volim Fudu još od prije al ima plus što im ne da pare od gradjane.
Koga god Sejdo posjeti pocne lijekove uzimati!
@Parmak boy Ko se smije kladiti da ce mi ovaj gornji komentar Klix izbrisati? Ne smije se Sejdo spominjati osim u hvalospijevima!
"demobilisani borci i ratni vojni invalidi koji su zaposlenici Zenicatransa, štrajkuju glađu."Sramota šta Bošnjaci sa SDA na čelu rade od svojih boraca
SRAMNO! ;Ma neka uhljebi ne znaju sta ce od bjesluka, dok ljudi HLJEBA NEMAJU!
idite kućama živi bili..radi koga ugrožavati svoje zdravlje? nema pravde u BiH...