Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi se bunio kad je referendum bio ili postrojavanje vojske.
Mes' čini da jes: http://ba.n1info.com/a105159/Vijesti/Vijesti/Magazinovic-Dodik-referendumom-bjezi-od-pravosudja.html
i na prvo i na drugo odgovorio lik, a jeste smiješni vi SDA botovi https://www.youtube.com/watch?v=PfDBNb_nNOE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovoga cifuta treba nogirati iz BiH. Kad je Dodik provodio referendum Incko je prijetio i govorio o sto kakvim posljedicama. Sta je uradio? NIŠTA. Kad sam ga vidio sad na slici sjeti se da je on vjerovatno još u BiH. Toliko se čovjek krije od odgovornosti da ga nigdje nema. G*vno jedno, samo pare kupi.
@Eddyme... pa njega Evropa i jeste postavila da nas zabavlja i zabusava! On i obavlja poso koji su mu dali i to vrlo strucno.
jest suverena ova BiH....cirkus Kolorado
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oooo, sabaajrula njicko, pa ti to jutros ni jene nisi šušnuo?! Loza je zadnja faza, nepati se, okolji džigericu!!!
Matematicar se javio opet,idi ba kuci koji ces nam Valentine,mi takvih imamo kol'ko 'oces
Jel se oglasio? I je li zabrinut?
Mozete nas tuziti ustavnom sudu,da vidimo kakvu ce sad presudu donijeti,a kad donesu presudu,mi cemo sa njom guzove obrisati,eto to vam porucuju nase glavonje.To vas boli sto su vam izbacili 2 strana predstavnika.
imamo nepismene lidere koji svako malo prekrše ustav jer ga ne čitaju
BiH ruglo Europe
Ruglo treba srediti. Hrvatske opstine Hrvatskoj, RS u Srbiju ili da bude nezavisna, a Bosnjaci da uredjuju svoju drzavu. Eto konacnog rjesenja balkanskog problema.
Vraćajte u okvire zakona, mamu vam sda/hdz/snsd.
Sta je to u Bosni ustavno...pa sama drzava nije...
A HNS sabor traži do kraja mjeseca uvođenje trećeg entiteta i državnog kanala ! a ako BAkiren pristane uvođenje Herceg Bosne ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/50265/hns_prijeti_blokiracemo_bih_ako_se_ne_prihvate_nasi_zahtjevi_a_to_ce_znachiti_i_da_hrvati_imaju_pravo_na_revitalizaciju_herceg_bosne.html
Ono kad zivis u protektoratu
Pa Visoki - aktiviraj se ili će nas Rusija preko Srba ukopati. Dosta je i Spinova i laži sve trojice. Smjenjuj pratac, ako nemožeš, idi i neka se nađe neko sa većim i čvršćim koqama!
@alejalipa92 Ja ne znam ko okupira BiH? Arapi ili Rusi? Ccc...
da je nesto neustavno, to ne bi trebalo ici u top vijesti
Saznajte pravi uzrok agresivnosti, razdražljivosti i lošeg raspoloženja kod vaše djece Ovaj članak nije dobio ni jedan komenatr eto koliko nas briga za našu djecu ali zato se moremo oko politike naprđivati danima
Pozitivan je ovaj konkretni angažman Magazinovića! Međutim dugo je na sceni. Imam osjećaj od puberteta!!! Poltron ! Otkaz profesionalnim političarima, mrš u PM nesposobnu...neperspektivnu...demagozi prvoklasni...Koji nam vrijeme nepovratno oduzeše !!! KANDIDAT 3: SAŠA MAGAZINOVIĆ
Incko i Wigemark su nam unistili pravnu drzavu, tako sto ne koriste svoje ovlasti. Doveli su nas na rub komedije potpisujuci vazne sporazume za nasu drzavu po nekim supama i kafanama. jel se u Austrij i Svedskoj tako potpisuje? I je li 100 000 ljudi dalo svoje zivote da se sad vi svi kolektivno zabavljate da ne kazem zajeba***