Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bakir i covic , sda i hdz najveci neprijatelji ove drzave i naroda ;)
Gledaj ti DoDickovog lizaca hemoroida, aka Dragana Covica - sto se pravi pametan... On bi jedan covjek - jedan glas u Mostaru, ali ne i u Federaciji ??? Suky*ac bajo moj Kakav je princip u Federaciji, nek bude i u Mostaru - pa kako zelite...
Ovo je jedina stvar u kojoj podrzavam SDA od njenog nastanka pa do danas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbg. možda je jedno od rješenja bar pola BiH proglasit distriktima a recimo Poljine dat Bakiru, obale Radobolje Čoviću, Laktaše Duduku ... ostalo neka bude Distrikt pa da ljudi konačno počnu ljudski živjet . . . !!!
pokorny Tebi nije jasno jer ste u Tuzli Srbe i Hrvate sveli na sttisticku gresku pa seirite!
A sto se ovi sada prave utavi kada se zna ko nije htio kada je rat zavrsio princip jedan covjek jedan glas, a sada kobojagi zeli taj princip
Vi se pravite mutavi. Ustav i odluke sudova se postuju, ili se ne postuju. A ne kako kad odgovara. Kad odgovara onda je prica o postivanju institucija BiH i kako one moraju jacati. Kad ne odgovara, onda imamo ovakav slucaj. Malo cu piskiti, malo cu kakiti. Upravo zbog ovakvih stvari Hrvati vasu politiku vide zakulisnom igrom nekih potpuno drugih ciljeva.
Hrvati nisu ni jednu odluku suda postivali, koja nije bila u njihovu korist, a ovoga se drze kao tupavi da se treba postivati. Koje licemjerstvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
WOW kakav zaključak! Da ste imali mozga nametnuli bi ih odmah a ne da pravite slučaj od grada.
U glavi, u dusi droga srce ti gusi mozak van na usi kao rat koji te gusi
čudna jada od Mostara grada :((
kad je rijec o Mostaru, cesto mi na um padne i kao asocijacija na grad padne na um tuzna vrba. Taj grad stoji kao tuzna vrba.
Tużno... Tużno...
u ime svih nas pedest i neke za zakletvu Titu ja spevo sam stih, ne spominjem proslost ni bitke daleke jer rodjen sam tek posle njih.
Ups...ote mi se. ..tn tnt tn
Erooo <3
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledaj ti DoDickovog lizaca hemoroida, aka Dragana Covica - sto se pravi pametan... On bi jedan covjek - jedan glas u Mostaru, ali ne i u Federaciji ??? Suky*ac bajo moj Kakav je princip u Federaciji, nek bude i u Mostaru - pa kako zelite... Ovo je jedina stvar u kojoj podrzavam SDA od njenog nastanka pa do danas.
he he sad majorizacija, a gdje ona politika jedan covjek jedan glas... a jesmo pogani samo kako jednimam odgovara nedaj boze da su svvi zadovoljni..
Dokle god na državnom nivou bosanci odlučuju o hercegovini, podvelezci na lokalnom nivou (sa livada na asfalt, ako je ikako ono asfalt po gradu) nema boljih vremena za oba dijela grada. Jedan ce se dio grada sanirati i obnavljati svako 10 godina (i treba da se obnavlja), drugi ce se dio sve više i više urušavati. ko ne vjeruje, neka pogleda plan rekonstrukcije ulica narednih nekoliko godina i sve ce biti jasno!
Jedan covjek jedan glas...nije tesko skontat ko bi uvijek dobivo izbore i bio vlast u cijelom gradu...mozda nekad ali kad tako bude u cijeloj BiH
Zapadni Mostar jedini multietnicki grad u BiH, provjereno i dokazano.
Od 900 zaposlenih u aluminijskom 3 muslimana rade?
Koliko hrvata radi u sarajevskom npr.grasu a koliko prije rata glumite pederaciju gdje vas je manje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nažalost bošnjacima su zatvorena vrata za zapošljavanje u Mostaru bez obzira na stručnost i što im niko u familiji ne radi. Jednostavno primaju se hrvatski kadrovi koji ne moraju ni dolazit na razgovor za posao.
Ko u zenici i sarajspor prema hrvatima jednostavno
Šta bi zastavama što ih vezaste? Mostar je PRIMJER LJUBAVI BOŠNJAKA I HRVATA!
Al pazi ti balijetina oni bi dijelili mostar da nebi bili majorizirani a sami majoriziraju hrvate u svim opcinama gdhe su vecina. Covic je jednom ljepo rekao, neka SDA odluci kakav ce statut mostar imat i kakvo uredjenje, da ne bude da je do nas ali pod uvjetom da se isti primjeni i u travniku i bugojnom.
proglasavam druga ljubu beslica za gradonacelnika bez ogranicenja trajanja mandata...