Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upisaće ih Mile i pitaće treba li još! Da se kladimo!
Trenutni GDP Bosne i Hercegovine : 21 milijardu $ GDP Albanije : 13 milijardi $, GDP Crne Gore: 4,7 milijardi $. Zasto ljudi idalje misle da ne mozemo priustiti sebi NATO clanstvo? 😆
@SamoRealnoDruze Računaj bez RS
@SamoRealnoDruze Vi ćete u Tursku polako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NAJVAŽNIJE je da je naša predivna, vječna, međunarodno priznata, nedjeljiva, samostalna, nezavisna, suverena država BiH, koja je članica UN-a i svih drugih međunarodnih institucija, organizacija i asocijacija će dok je vijeka i svijeta postojati kao nezavisna država, jer se o njoj brinu, čuvaju je i brane naši najbolji sinovi, gazije i heroji nepobjedive Armije RBiH, koji ne žale položiti svoje živote za našu prelijepu i vječnu državu BiH, našu jedinu i najvoljeniju domovinu.
Spada li u armiju i odred el mudjahid koljaci
@BulevarVARa...genocidna i zauvek prokleta tvorevina umno bolesnih pokazivaca spolovila...
...srBi u NATO-u...neprocenjivo...
Upisace ih aha.
Kao da se iko na Balkanu šta pita🤦‍♂️
Jadan bosnjo
U RS nema perspektivnih vojnih lokacija. U RS je perspektiva spojiti auto-put do Beograda.
Prelepi i Večni, Manji BIH Entitet i dalje je Večno "neperspektivan". Turska jača tekstilnu industriju u Srbiji,a Oružane Snage BIH jača sa 60 mil. $. Možda vam se uz ovaj naziv jednog dana izbriše ono Večni.
De jure i uknjizite a de facto nikada RS
"Od ukupno 57 lokacija koje je je svojom odlukom prepoznalo Predsjedništvo BiH, do sada je uknjiženo vlasništvo nad 31 lokacijom, sve u FBiH" 😎
NATO u blato !
Ovako ponovo Sejdo i Bakir ispadnu glupi! ANP se trenira u FBiH , multikulti u Sarajevu a u BL i MO ni da cuju ! Moje Bosnje glupe samo vi za zelenu bagru glasajte i dalje!
Ne znam kako SDA tallibani ne shvataju da ne može ništa na silu? Koliko ste lokacija u Prelepoj, Večnoj i Nedodirljivoj Republici Srpskoj uknjižili? Nijednu. Koliko ćete uknjižiti? Nijednu. Dodik u Predsedništvu, Zoki Tegeltija na čelu Veća ministara, a tužbu će da podnese Milan Tegeltija. :-) Nemojte da ste smešni, SDA tallibani… ložite se bespotrebno.