Ministarstvo rada saopćilo
0
Penzioni sistem u RS je neodrživ
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA CIJELA RS JE NEODRZIVA, HEHEHE JOS MALO PA NESTALO, SUMADIJO SIRI SVOJE GRANE EVO TEBI DODE I TRAKTORIJADE HEHEHHE
RASO FREE Kosovo, danas FREE Vojvodina a na redu je FREE Sandzak. Nebrini ostace FREE beogradski pasaluk,kao sto je i bio i svi srbi u jednoj drzavi.
Raso zivim i ja gdje i ti . vise od polovine penzionera prima minimalnu penziju ood 160 KM (Ufederaciji je ta najniza penzija 296 KM) Vecina stanovnistva krepaje od gladi a nesmijemo kazati. U Trebinju nekoliko godina se pravi ko fol aerodrom a nemaju nikakvu autobusku stanicu (Nego autobusi dolaze i polaze sa jednog malog parkinga) da nepricam o autobusima.Pola istocnog Sarajeva radi u Sarajevu i koriste zdrastveno osiguranje. Svi penzioneri iz RS imaju pravo na besplatan gradski prevoz u glavnom gradu BiH . U Kozarcu je pola kuca bez kupatila a prave bazen. Trc Milojka.itd,itd....
Kosovo Republjik!
To je samo pocetak, ajs planine
u Kozarcu vile sa bazenima prave rijetki prezivjeli Kozarcani protjerani u Evropu i SAD s namjerom da se nakon penzionisanja vani vrate u Kozarac i tu ostave svoje kosti (ako ih nisu ostavili u Omarskoj i Keratermu \'92)
SVRBI ME GUZ LIJEVI DE SE SAGNI PA ME POCESI DACU TI MARKU POCRKAJTE
ma ovi penzioneri su i naJzasluzniji za rat, genocid, etnicko ciscenje, silovanje.... kako su samo odgojili svoje familije, vidjeli smo 92-95 g. pocrkali dabogda od gladi...
bela kuga , dodikova tuga hahahahahah
Ovo je klasicna dezinformacija balyanderskih medija. Kod nas u Republici Svrpskoj je standard na nivou arapskih emirata, pravimo bazene u Kozarcu i velebne vile a ovako dezinformisati javnost zaista nije u redu. Free Svrpska.
Ma ne mogu da vjerujem da zive tako u jednom od arapskih emirata sa srpskim stanovnistvom.