Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto znate koliko im je sada tesko sto ste im rekli da su kriminalci.
Moji penzioneri, vi ste njima trn u oku i opterećenje budžeta a to što ste vi izgradili ovu zemlju za razliku od njih, zaboli ih uho za to. 40 godina da daš života da radiš i odvaja ti se od plate, da te dočeka neki miran penzionerski život kod nas te dočeka bijeda i neimaština
Samo zajedno u cijeloj federaciji
I opet ce glasat za "svoje"
Savez penzionera treba organizovati generalni strajk penzionera i blokirati zgradu Energoinvesta u kojoj boravi Vlada i ne dati im da izađu vani dok se penzije ne povecaju. Ne samo glavni ulaz..
Nista postic necete. Nazalost...
Većina ovih penzionera je otpremila svoju djecu vani, umjesto da su ih odgojili i naučili da se u BIH izbore za bolji život. I sada ja da se borim ta njih?! Nadalje, svojim egoizmom i hebenim strahom od viruza podržavali su zatvaranje zdravih ljudi u karantene i mučenje djece sa štetnim maskama, nisu se tada digli da kažu stop uništavanju zdravlja i psihe djece. Za koga su glasali, neka im taj pomogne!
Ukinuti sva socijalna davanja na koja se ne plaćaju doprinosi,,topli obrok,paušali,..radnici samo da se bore za veću satnicu,penzije da prate rast plaća..
Na sta ova tuzla lici jebote, pa ljepsi je kabul!
Jesu li ovo jedini bosnjaci koji hoce da novalic ode sa vlasti
Zamislite kako je ljudima sa tim penzijama, a cijenama kao na Zapadu
Sram vas bilo, đuturumi! Imate penzije veće nego bilo gdje u Africi a vi nas pljujete. Nismo mi krivi što vam djeca i unučad ne šalju dovoljno iz dijaspore!
Sve govori kakav sljam zivi u BiH po ovim komentarima umjesto da se mladi bosnjo digne i da podrsku ljudima jer je ipak i njegova buducnost u pitanju, ne on se sprda a i dalje mu dedo daje za kavu e opancari kakva li je tek vasa buducnost u BiH
Kako ce se dignuti mladi bosnjo kad je nepismen, zaducan i veze nema sa zivotom
@Mostar1982 Prije ce biti da su mladi otisli, u procesu odlazka ili imaju planove da odu. Samo sa 30.6.2021. broj je dostigo 100.000. Sto neko da protestuje kad je jednom nogom vec vani?
Respect za Tuzlu koja je uvijek prva kada treba pokrenuti promjene.
Prije će dobiti Coronu nego povećanje peMzije!
Ja sam cuo da ce POLJINE izgorjeti do temelja.Ne zelim da vjerujem da je kontrolisano nasilje, jedini put...Valjda lazu.
Trazite nesto a glasate za SDA e ne moze to tako