Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast pravim penzionerima a tu se nakotilo razne uhljeb-povlastene stoke i bagre
Rodjen u Sarajevu, ovdje zivim skoro 30g. Uvijek sam bio objektivan i pitao sam se zasto neki ljudi vole BiH "drzavu" ? slaba ekonomija, male plate, los zdravstveni sistem, male penzije, najveca stopa korupcije, skoro sve zasnovano na lopovluku, koridamentality,turbofolk nacija, drzava za rodjaka, tri drzave u jednoj,troglavo predsjednistvo i voli BiH. Pa to je isto kao kad zavolis zenu koja je kurva,kucka,drolja, namjerno,djavo.I ona ti zivot zagorcava a ti je volis
@percepcija recepcije Ako neko samo kaže da voli svoju državu to apsolutno ništa ne znači. Može on pričat da "voli" a pljuje po ulici, baca smeće s prozora, ne plaća račune... a da ne govorim o silnim kriminalnim radnjama i raznim opstrukcijama zarad ličnog koristoljublja. E pa ti nek materi svoj pričaju kako je vole.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stranački insajderi naprave dvoumicu.
Ma rekao sam ja da su to beskicmenjaci nsxalost.Uvijek jedan naprijed ostali stoj.
Mlohave kitonje
Problem su stvarni penzioneri koji su radili puni radni vjek.Ovi naci koji vode tj.vodaju drzAVU i sve nas umiksali su u penziosistem one koji mogu vola oboriti ,radno su sposobni nemaju ni staz niti uslove i natovarili se na ledja svima kao što je i sama vlast,ne vidi se bilo kakvo rješenje.Sa 300 KM oni su zadovoljni jer znaju da ni to nisu zasluzili.Njima je dobro dok je budala koje rade i rintaju.
Dragi penzioneri. Vi ste naše najodanije biračko tijelo. Ne mojte sada da nam okrećete ledja. NE ZABORAVITE . SDA- ISLAM-BOSNA.
Mars stoko na ulice i tamo trazite 10% Mislim na penzionere
Nikad se to nece dignit i nesta trazit,dobiju paket i malo nesta u njemu i lete prvi na izbore da sda opet vlada a oni opet kukaju
rapa prodata dusa.nema damu da izadje na proteste
penzionera mi nije žao, oni biraju SDA
ne mogu penzioneri biti bolji od stanovništva kojem je i ovako dobro, p... kao i svi mi nemaju hrabrosti za bolje
Onaj predsjednik udruženja penzionera kao da je tu da diverzije pravi u korist vlade a penzionere samo zahebava.
Sad mogu stajat, jel
niste zasluzili ni to malo crkavice. pustili ste da vas potkradaju, citav zivot radili da bi dobili crkavice 300 maraka a i to vam kasni. koliko ste glupi, jeblo vas vase iskustvo sto se ne pobunite a znate skociti ko jojo na mjesto u trolejbusu ili u redu za panju..mamu li vam bezobraznu
prvo, penzioneri taj Rapa ne predstavlja vas to je korumpirani stvor radi za vladu.drugo, vi ste u najvecoj mjeri krivi za ovo stanje, vi ste isto jaka glasacka masinerija ovih vladajucih, sram i stid da vas je sijedih glava i svoje djece i unucadi kupujete im nekima odlazak da moraju napustati svoju zemlju a nekima kupujete patnju ostanka. sram vas bilo stoko zaboravna neodgovorna i zatucana.
ma samo trpi, kakvi crni protesti... :P
...to i jeste naš veliki problem.....ne znamo šta hoćemo....a, sa takvima se najlakše manipuliše....