Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako nebudu sestog sedmog svi na ulice hajde cega se bojite
Prvi predznak da se blize izbori. Uvjeren sam da ce ovo obecanje ispuniti sve dok se ne zavrse izbori a poslije kako vam bude, cekajte nove izbore 2018 pa ponovo novo obecanje i dva do tri mjeseca redovne penzije pa Jovo nanovo.
@Merka Sve je sracunato, upravo tako nemoze da traje cijeli mjesec, znaci nema lijekova, znaci da sto prije penzioneri odlaze sa ovog svijeta, neka ima Bake i ostala njegova regimenta.
Nikada necu shvatiti jednu stvar Zaduzili su se id Mmf-a 1 milijardu i 50 miliona i za te pare ne mogu otvoriti neku dobru firmu da uposli dosta radnika ili bar od te milijarde da isplate penzije na vrijeme, sta se radi uopce sa tom milijardom i 50 miliona? nisu to male pare kad uzmes u obzir da nas nema ni 4 miliona. Sa tim parama mogla se prehraniti citava Bosna plus da se otvore firme i obnove putevi i saobracaj.
jarane ko shvati kako funkcionira ova država i njen kompetan sistem (ako on uopće i postoji) taj treba da dobije Nobelovu nagradu :D
@bosnian1946 nije im stalo do drzave, samo do sebe...sto se svih njih tice Bosna moze i sutra nestati, zajedno sa "obicnim" ljudima u njoj
SDA - samo daj 'amo :) kako SDA podanici opravdavaju fijasko od Fadila i Baketa i njegovih 100.000 radnih mjesta? sve ovo ode u ku*ac bajo moj
naglasak je na ovo POČINJE a kad završava to samo Bake zna :D
joj lopovluka
Kakav maj, još nije bila penzija za april u Rajfajsen banci! Žao mi penzionera jadnih, nana se iskida evo 20 dana od kad su je najavili!
Nesto ranije? Oko 27og jel?