Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednokratna pomoc a sebi povecali plate 500KM za stalno. Ma bravo majstore.
Jeftini predizborni trikovi lopova koji u jeku Covid epidemije i rasta cijena nista nisu radili osim pljackali u nabavkama (npr. kineski Respiratori koji sada leže po skladistima) a sad pred izbore dijele nas novac u nedostatku pravih sistemskih rjesenja. Losa kopija Vucica...
Vidim mnogo novih botova mafijaske - htio bih pitati ovog Gadnog ima iskren nick koliko placaju ili su plata samo obecanja? Ako su obecanja pozicije/posla cuvaj se znas koliko je istinoljubiv Bakir😁
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ne zaboravljamo mi Fadilee...
Ne zaboravljaju penzioneri tacno, gdje ce zaboraviti nekoliko puta uplacenih po 100 KM i nekoliko povecanja penzija...
SDA botovi mnogo zuje...mafijaska je mobilizirana u punom kapacitetu eto gdje je dio pokradenih para niko vise ne radi za sendvic sa parizerom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od 1.7 do 1.9.2022 telecom sa mobitela će uzeti 12.000 000 (miliona) KM.
Zašto uzima znateli vi ?ne znam više ko tu kompaniju vodi ,haman sad Rom svaki mjesec po marku uzme ono i ne pita imali možeš li?
Penzioneri da glasaju za svoju stranku mogli bi sebi priuštit pristojne penzije i držat punu vlast s obzirom na brojnost, zato im i djele ovu sadaku.Ali oni glasaju van toga pa bi im trebalo i umanjit penzije poslije izbora.
I poslije sto godina bit će 100 000 boraca.
Okle ih više izvlaće?!
Diskriminacija,
Vidi Fajka prepisi od Vučka daj nešto orginalno
Sadaka pred izbore
Hljeba hljeba gospodaru....
Jedite kolačić, a Bože sačuvaj traže hljeba 🤣
da se ljudi pripreme za predstojecu zimu sa 100 km,nevjerovatne izjave.
I to baš pred izbore koja koincidencija samo još treba vidjet hoce li provest kroz citavu BiH
Ovo su nase pare hajvanu jedan,sebi si uzeo milione maraka a nama kao dijelis ovu sedaku dabogda gladan hodao gnjido
Bolje je da uzmu 40 miliona i na naprave nešto korisno a ne da kupuju ljude za 100 KM.Napravite dionicu autoputa i zaposlite 2 čovjeka korisnije je.
Jedino oni što rade i proizvode pare dobijaju kur.c
Mene stid. Crvenim se prateci sta rade pred izbore. Vuku stare nane po tribinama i nabrajaju im njihove mrtve, dok one jadne placu, vucaraju invalide po predavanjima da ih pokazu narodu, stavljaju borce na bilborde, kupuju senilne starce za glas.... Oh gdje nam je ponos, gdje junacko znanje, pa da stanemo razvijenim zemljama na mejdan i da ih porazimo hrabrim investicijama i sjajnim rezultatima. Boze, hvala ti, sto me izbavi!
A RVI sta je sa njima
a resto neka pocrka ili se snalazi ... 👏🏻