Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je sto hrvatska pravi most,a nije problem sto je crna gora prisvojila dio bih mora koji je vodio na otvoreno more,ma hajte molim vas.
Problem je i jedno i drugo... to ti je kad imas izdajnicku vlast koju nista ne zanima osim njih samih...
Pa čim smo dali Crnoj Gori izlaz BiH na more logično da moramo dati i hrvatima ovaj most da nam se komšije ne bi naljutile ! Jer mi BiH idemo u zajednicu Srbija, Makedonija, Kosovo I BIH i što će nama nekakvo more kad ga ni ostale zemlje mnogo ozbiljnije nemaju ????
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
vamo se ko fol ubise od brige za neum - koji je zatvorena luka, - nema samo po sebi izlaz na otvoreno more - nije dovoljne dubine za velike brodove - nema nikakvu infrastrukturu za prihvat velikih brodova a s druge strane: - iznajmljuju terminal u luci ploce - prodadose svu zemlju arapima, gradi se preko 50 arapskih naselja zatvorenog tipa
Ovo je cisti kretenizam, maloumnih i neprijateljskih suseda! "Ulažu = Kradu" od oko 450 Miliuna Eura i opet samo po jednu traku da naprave! Sta je problem maloumnih primitivaca iz Zagreba da kazu umijesto dvije trake trebaju da se grade 4 trake! Ali dabogda ga oni nikad ne sagradili! Nek grade tunel pod morem ali most dabogda ga voda progutal istog dana na otvaranju!
Hrvatsko Muslimansku vlast povezuje ustaštvo.
Kao broj 1 BiH je prije 10 godona trebala napraviti luku u Neumu. Svi znamo koliko brodski saobracaj u trgovini znaci malim zemljama. Hrvatska moze blejat zna se kakva su pravila teritorijalnih voda i izlaza prema medjunarodnim vodama. Neisplati se njima graditi ako ce ga morati i rusiti jer je bespravno izgradjen. Sve u svemu nemamo inteligentne ljude u vlasti jer sa Hrvatskpm trebamo graditi prijateljstvo
Ovo ve biti kao i za tuzbu, i kao za sve ostalo:"Tri strane se nisu usaglasile, pa ga sad svi pušimo".
sve se to moglo gospodsmi i komsiski rijesiti na bezbroj nacina ali nemamo mi taj.mentalitet da ista rijesio nankukturan i fin nacin
"Ali, kako se tema ponovo aktualizirala nakon odobrenih sredstava iz Brisela u junu, tako su se i bh. vlasti sjetile da nisu baš načisto sa ovim projektom iz susjedstva." Kirurški precizno opisan mentalni sklop naših političara. I opet šta god da bude ionako neće biti pitan narod nego će tamo neki političar gledati preko grbace običnog čovjeka pokupiti koji jadni poencic...
kupujmo u konzumu
Ha ha ha .Propao ti Konzum kao ono kroz poderane gaće.
Neka grade tunel a ne most i riješen problem, uštedili bi i mnogo novaca! Nedamo da nam zatvore izlaz na međunarodne vode, sikter od Bosne!
Iskreno i meni je bolje nego preko 4 carinika koji me peglaju a maximalno osnovnu skolu imaju i mozda knjige od prvog srednje.
Sretan vam dan Domovinske Zahvalnosti i HRVATSKIH BRANITELJA
Opet nas izgleda EU izdaje....... ZIVJELA AMERIKA ! 🇺🇸
ja vec odavno ne kupujem nista rvatsko pa sad him narod masovno bijezi za dojc!
izgubili smo I ono malo crkavice sto smo imali
Ja ne znam zašto muslimani uopće diskutiraju o ovome.nemate more , nemate neum , a boga mi ni brodove. Stoga sve sama šupljja. Radije diskutirajte kako vodu dovesti u šeher.
Ja ne znam sta ovi nasi susjedi vise jedu govna i to sama svoja.. Brate lijepi, fino napravis tunel ispod mora i svi mirni... bjez ba..