Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba sve oruzje prebacit iz sarajeva oko tuzle poredat da ono malo mladosti njihove pobijemo
nisu malo je , tuzlaci su najveca govna to se vidjelo na utakmici juce
Pećanac kralj demagogije. Odlazi, gnjido.
Kontrola oružja je nepotrebna, skupa i iracionalna. Svima građanima, bez iznimke je potrebno omogućiti posjedovanje oružja samo s potvrdom o porijeklu i kupnji istoga. Jer oni koji su problem svakako ne čekaju potvrde ili legaliziraju svoje.
Upravo tako... Trude se da na svaki moguci nacin otezaju postenim gradjanima posjedovanje oruzija... Haj nek mi neko navede slucaj kada je legalno posjedovano oruzije koristeno u nekom kriminalnom djelu??? Poostravanjem zakona o nabavci i posjedovanju oruzija se nece ni na koji nacin uticati na stopu kriminala u gradu i na sigurnost u istom cak nasuprot jer kriminalci ne traze dozvolu za oruzije, a posteni gradjani se nemogu braniti. Ostaviti sve kriterije kao i do sad za dozvolu (nekaznjavanje, prolazak obuke o rukovanju, i sl.), a proceduru maksimalno pojednostaviti. Pa kad policija nije u stanju da stiti gradjane dozvolite im da se barem sami stite...
Amerika nema kontrolu oruzija ti da je napravis ne maži oči narodu sviju ti
Covjek dao ostavku, a ustvari prima redovno platu za svoj ne rad.... Eh da mi je proci na ovom konkursu za muriju
ma nije ti ovo želim želiš, djeluj čovječe, djeluj
vidi ovoga, pijun SDA
Čuj SDP kadar. ROFL
Jao koji ublehasi su u ovoj vladi Kantona, to je za komedije kakve!
Daj bolan pecko sta se pravis da radis nesto, i ti i citava zeljkoviceva ekspertska vlada, nadam se da cete uskoro pasti i da ce se formirati vlada kantona koja ce znati da brani interese gradjana.