Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obraz đon to je politika pečanca podguzne muhe sda
Stara si ti lopina Nermine !!!
Ha..HA Ha.. Šza je pećko jadu , da ti nije vuna što su GRAS ovci dobili pola martovske plate. Slino jedna neka te sada svi ispljuju. Samo da ti kažem da ti drotovi neće dobiti platu prije prosvjetara. I još nešto sada GRAS ponovo jaše prvo njemu pa tebi i drotovima Ha.. Ha.................
Fuj............... Treba završiti naštimane konkurse za prijem u policiju,ako ode ministar padaju i konkursi....nastavnik književnosti prima se na mjesto inspektora, a biro pun pravnika,ekonomista i kriminalista...plata je samo izgovor,svi su u talu.....
ma dosta je, od tebe nema fajde, neka ti žena podnese prijavu. Zar ti nije dosta,škola zlaje,
Šta reći,koju posluku porati:)!
Bas me iznenadilo da se Pecanac vratio,hahahahah...zna se SDA sa svojim drugarima sklopila dogoovre i sad lagano ovo jos malo sto je ostalo idemo da pokrademo...Dosta je narodu lopovluka 20 godina.
Ma fino reci ljudima kupili su me kao Radeljasa i vozdra. Sta supljiras,svi ste vi prodane duse samo je cijena problem svi ste na prodaju!!!
ooooo šege od naslova :D vi ko da pišete strip a ne vijest o politici na Balkanu
Nakon toga, moja ostavka će biti na raspolaganju i bit će neopoziva", navodi ministar unutrašnjih poslova KS. Posteno
Stvarno providno...ali ništa me ne čudi ipak je to ministar iz ekspertske vlade
slina
Pecancu svakako odavno maslo nije za Ramazana, i providno mu je to sto radnike MUPa koristi kao izgovor za povratak nakon ostavke.
Zeljkovic i Kozadra su pokazali gdje su i dokle doveli Vladu i Kanton svojim "sposobnostima". Nadam se da ce nam svima uciniti uslugu i podnijeti ostavke.
A ko vodi fbih koju cine ti kantoni?
Gadi mi se kao i svi ostali koji su najavljivali,pa povlacili pa neznam ti sta to se uradi i gotovo a ne ove sapunice,i na kraju sve po starom !!!
GROHOTOM SE SMIJEM :))) KOJI KRETEN, BRAĆO MILA