Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLAZEM SE I TO NA CITAVOJ TERITORIJI BIH A POSEBNO NOSIOCIMA IZVRSNE VLASTI I FUNKCIJA NA SVIM NIVOIMA.SVE DA SE PRECESLJA I OBJAVI JAVNO U MEDIJIMA PUNIM IMENOM I PREZIMENOM KAO I ADEKVATNO SANKCIONISATI SVE ONE KOJI SU TO DOZVOLILI.
Bravo dečko. Samo oštro.
Na ovo se uvijek sjetim onog ministra iz Goražda - priznao lik da je kupio diplomu, i kaže kako nije on jedini. Gore od toga je to što su ga ostavili kao ministra još neko vrijeme....
ma kasno je sad s stim svim!. Cemu, kad je svakom sad cilj EVROPA i otici sto dalje od BiH! Znate sta nas neke koci?! Roditelji, ima nas pa nam je zao roditelje ostaviti,mada nam i oni sami kazu da idemo! Hvala Dodiku,Covicu,Izetbegovicu,Nasoj stranci,SDP-u,SBB-u itd.itd....
Sa validnim diplomama,tj znanjem stečenim na nivou BiH,bilo bi oko 30% osnovna škola,40%,srednja,i 30%viša i visoka stručna sprema kod svih uposlenih u javnom sektoru.Dobri smo mi ko nas vodi,a uz to 90% njih su lopovi,manji,veći i najveći.
Prije par godina u mojoj firmi počeli tražžiti da donesemo diplome ili makar ovjerene. Jedva sam ih ubijedio da mi je diploma kao i sve prijave ispita izgorilo u NATO bombadrovanjima kao kolaterarna šteta. Umjesto komande pogodili studentsku službu moga fakulteta u Beogradu.
Bla bla bla bla bla, udri u ublehu, narod željan igara i hljeba. YAWN!
Nemoj dragi Nedime, ostat cemo bez rukovodstva
Haj da je to neko pokrenuo nego lik koji je 10 god student na privatnom fakultetu :d
Bolje vam je da ne znate ko vas predstavlja. Gluho bilo!. Ne bi dalje.
Pa cijela BiH je taoc , losih ucenika sa laznim diplomama, treba uvesti zakon na nivou drzave da je obavezna provjera diploma .
Frka je u tome što baš ovi sa falš diplomama imaju vlast u rukama.