Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Dodik nije pricao u vjetar... samo to neki ni danas ne shvataju...
pazi ih kao iz onog filma tupan i glupan
Kako god da bude najvise ce profitirati Covic...daj Boze na dobro sa ovim svim
Čović je u stalnom ličnom profitu... Sve će biti isto, STATUS QUO, samo ćemo za 4 godine biti još siromašniji, a žaliti za izgubljenim vremenom....
Vlast se znala 12-og na vece.U RS-u ostaje stara vlast+domovina,u FBIH,SDA HDZ,DF,a svi zajedno na nivou BIH.Previse je veliki ulog i privilegije da bi neko talasao.
glavni baja se u sustini boji prebjega o kojim se ozbiljno prica i presvlacenja dresova, zato je odmah najavio formiranje a pravi racun bez krcmara .
iz koje se ti dimenzije jarane javljas . pogledaj rezultate - glavni baja popusio predsjednistvo a zamalo i republicki nivo - vjerovatno je i njega samo je ustimao rezultat . snsd izgubio 5 mandata u odnosu na prosle izbore i ove godine je pravo tijesno ko ce formirati vlast . tako da ti ta prica ne drzi vode .