Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djelovao autonomno ali ukopan pored Predsjednika
prvo o ovome ne trebaju da raspravljaju debili i balavci, ni auticne babe iz NS , nek o ovom pitanju raspravljaju borci ovog grada i nek oni odluce sta je najbolje !
Nije to bio rat protiv asfalta gouseru, bila je to srpska agresija. Što su se đikiji i negatori genocida našli da traže pravdu
"10. brdska brigada ARBiH" nije isto što i "kompletna ARBiH", a prijedlog jasno stavlja do znanja da se samo ta brigada navede kao krivac. SDA poltronski pipci i organizacije se namjerno prave ludi i pokušavaju da prijedlog predstave kao pokušaj svaljivanja krivice na cijelu ARBiH.
Jesi ti glup ili si posebno spremao ovaj komentar?
Nije sija nego vrat jel to znaci nije VR pocinila zlocin nego Arkan..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oni jesu bili dio sistema i nisu djelovali autonomno. Kad već osuđujete te zločine i tvrdite da počinioci nisu bili dio sistema, zašto onda niste iskazali revolt i usprotivili se da se glavni zločinac ukopa pored časnih pripadnika ARBiH na Kovačima.
Neće da priznaju genocid a trojka iz sarajeva im gradi genocid sramota
Ma daj nije niko glup
I u Ahmicima su djelovali pojedinci. Jokeri. Nije cijeli HVO
autonomno - u cijoj je uniformi bila ta Peta Autonomna
Može stajati i "islamski fundamentalisti".
NS kaze drukcije..,.oni izjednacavaju A bih sa zlocinackim vojskama
prvo o ovome ne trebaju da raspravljaju debili i balavci, ni auticne babe iz NS , nek o ovom pitanju raspravljaju borci ovog grada i nek oni odluce sta je najbolje !
Đe to piše? Niđe? Znači, bili su pripadnici ARBiH.
Promijenite naziv u Patriotske gnjide
ARBiH je u najtezim momentima borbe za opstanak,uhapsila i sudski procesuirala odgovorne za Kazane.Caco se odupro hapsenju i u pucnjavi koja je nastala ubijen je,a pri tom je ubio i neke od pripadnika ARBiH koji su ga pokusali uhapsiti.
Smjestili mu KOS ovci i natovarili tuđa nedjela
I Arkana je ubila drzava pa sta..
Dobro se HVO nikada nije javio i rekao da je jedinica Joker samostalno djelovala u Ahmicima i da ih trebs zatvoriti i osuditi. Ne znam ni da su Arkanovci osudjeni u Beogradu? Samo se nasi pravdaju (sto je i posteno) ali i nepotrebno.
sad ce trojka to da popravi I sacuva ugled ARBiH ja se ne sikiram