Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala patrijarhu sto je juce opisivao Sarajevo kao otvoren grad za sve vjere, hvala mu sto mu ne smetaju dzamije kao nekima. Hvala mu sto je demantovao Dodi.ka kako u Sarajevu mrze Srbe. Hvala mu sto je prosetao Sarajevom, puno je rekao i puno toga dokazao.
Evo sastao se sa dodikom maloprije, ništa nije dokazao što već ne znamo. Bošnjaci ni u ratu nisu mrzili nikoga osim one koji im zlo čine, u Sarajevu srbi trenutno vladaju kantonom legendo, ne znam samo gdje ti živiš i kome ovo sve pišeš, valjda sebe uvjeravaš?
Dobrodošli, manite se huškača ratnih, šta su ratovali ratovali, danasnja djeca nece !
Pokusaj , provokacija neuspjela , dodo na respiratoru!😃
Kad vidim da neko ljubi ruku hodži ili popu tačno bi mu prno na oko.
Ako je Bog s njima, što oni tvrde, šta će im tolka policija.
Malo Djokovic dodje da ispipa, malo ovaj
Sad si se napio,i ne d'o ti Allah da te vidim vise ovdje.Svojoj kuci pa prosipaj mirotvorstvo. Smece bradato
Eto ga presao jd na islam prihvatio je da je jedna vjera u svjetu prava a to je islam cim jenpopio vodu od dzamijine cesme🩸
ime ti bas pristoji debilu
Sve OK, ali, ovo ljubljenje ruke nijedno vjersko lice (sebi) ne bi smjelo dozvoliti....
sarajevo ljubavi moja
Zašto svinja hoda haremom džamije?
Eci peci pec ti si malizec ja sam cesnjejsji Pahmtlifholofijjelioje .. uh i meni mi je moje ime dosadilo, ne rimuje se ni sa cim normalnim.
Da Bog da mu zadnja setnja bila.Gorio u dzehenemu
Ovo je Potpirije?Onaj smrdo sto potpiruje sukobe.
Haški sud je davno pokazao ko je kakav. A ovo je samo dokaz civilizacije, što se ne može reći za divljake iz manjeg BH entiteta
Previse su Ukoceni...Neprirodmo stanje u Prirodno Opustenom Gradu.-
Zamislite koliko je uslo srbskih obavjestajaca u BiH zajedno sa njim ovih dana