Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
P.O.K.A.K.I.M TI SE NA TVOJ SRPSKI KRVOLOCNI KRST I SVA TRI KRSTA KOJE NOSIS U RUKAMA GENOCIDNIH SRPSKIH RATNIH ZLOCINACA ! D.J.U.B.R.E BRE JEDNO SRPSKO ZLOCINACKO !
ko o čemu a ono gen0cidas o zl0činima,niko ne osporava da je bilo zl0čina i nad Srbima u BiH,jeste bilo ali u kom omjeru Po izvještaju američke CIA-e,srbi su rekorderi po tom pitanju jer su počinili oko 90% zl0čina po tome štaš ti opraštat,pitanje je obrnuto,treba li vama oprostiti,pogotovo vama srbijancima,po meni sa srbijom uvijek distanca i oprez,ekonomija i ostalo ok.
Тачно прије 17 година два муслиманска корпуса (машала) на Возућском ратишту извршили су етничко чишћење и геноцид над немуслиманима сликајући се са 19 осјечени глава Срба. Двије године прије играли су \"фудбал\" са три одсјечене главе Срба, под рефлекторима, уз велики број публике. Брука. Јел за ово траже опрост? Не, Србн им никада ово опростити неће.
zasluzuje orden nemanjica
...šuplja...
Slične poruke su nam pripovjedali: Milošević Karadžić, Tuđman.... i ostali koji su stalno govorili da su z MIR, SUŽIVOT, DA RATA NEĆE BITI, DA SU UPRAVO POTPISALI MIR.......... a groblja puna nevinih ljudi. Kad će prestati neistinito predstavljanje i vratiti se pošteno ponašanje ?
Ovo je dobar potez Italijana, ali me boli to što ovi današnji \"mirotvorci\" nisu uradili ovo prije rata nego su SOKOLILI I BLAGOSILJALI četalje kad su polazili u Bosnu da ub.ja.ju ljude i pljačkaju njihovu imovinu. Sve je to cinička laž umotana u celofan. Sutra da se ponovo zarati ti isti (domaći) bi isto i gore uradili.
čovjek je došao i poslao poruku mira
od istog tipa koji kenja kako je rs nastala time sto se prolila \'srpska krv\' za nju... fiju
Naravno Živjeti zajedno. Samo sam ja ipak tužio agresora za opljačani stan i pretrpjeli strah, gubitak zdravlja.... i zahtjev za odštetu je oko 2,000.000 KM.