Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je u privatnom vlasništvu može i da ga poruši a ne samo proda. nek država otkupi od njega ako je joj je u interesu. naravno, mora i ponuda biti najveća.
@ifc Nacionalni spomenik iako je u privatnom vlasništvu nemožeš porušit
@pupak ... na papirima si u pravu, al kad ga ja bagerom poravnam u svom dvorištu i u pokušaju od države, šta mogu napraviti? ništa. ne mogu renovirati a kamo li iznova napraviti. meni osobno ni sud ništa ne može jer je to u mom privatnom vlasništvu. mogli bi se natezati 20 godina uzaludno, a da dođe nešto u njihovu korist, imaš međunarodni sud u kojem oni brane pr, vlasništvo i male ljude.
budimo relani, ovo je ruina, ko ce ovo kupiti ba, pa ovakvih objekata je puna hercegovina
Pa dobro šta je tu čudno? Italija, Francuska, UK, Španija itd. svi prodaju stare vile, kule, kuće, palače pa čak i crkve te pretvaraju u stambene kuće, hotele itd.
nek otkupi drzava! svakako je nejasno kako odmah drzava nije vlasnik nacionalnog spomenika ili barem vecinski vlasnik!?
Dje dodje ovo selo bog te nece
ma gdje si "imenjak", dugo te nije bilo
Sta politicki kozojebi rade od ove zemlje boze mili
Ima na Bivoljem brdu i jedna jama, puna Srba natrpana (iz vremena NDH)
Wtf? Nacionalizovat pod hitno, bez ikakve nadoknade
prodajem povoljno nacionalni ponos, moguća zamjena za razno....
Neka kupi BBi
Ma nek se proda bolje i to pa da se fino za te pare otvori kakva fabrika hahaha
Sve dirajte samo ne Fazlagica kulu :)
Iz 16.vijeka kula, granatirana, zidovi jos uvijrk u vertikali. A obloge i ulaz tunela, kojeg su gradili vrhunski strucnjaci s pocetka 21.vijeka se srusi kroz nepunu deceniju. Toliko o kvalitetu !
PRODAJEM STEĆKE I VODU IZ UNE :P
Buba Bubicka iz Lud Zbunjen je s Bivoljeg Brda. Otislo je sve u vraga ionako. Ko vise mari za ovakve spomenike.