Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živio Mujo! Smrt Fašizmu!!
Srušili mu stari most,razrusili grad,ljude odvodili u najgore logore heliodrom,gabela itd i on ovo govori.Glup narod jbg
Bosnjaka da 9 puta udariš on bi ti opet vjerovao i rekao ma nece komšija 10 put me udarit evo bas kao ovaj dedo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Gledaj komentara i gamadi sto se nakotilo. Ovom covjeku treba ustati, stranacki hemoroidi i krezava stoko bez muda i obraza. Da nije bilo njega i njemu slicnih, ne bi danas ni nas bilo da plivamo u ovim go\/nima koja nam donijese demokrate. Naklon do poda, druze Mujo, i hvala za sve. Ti mozda neces docekati, ali ne brini, nase vrijeme tek dolazi. Smrt fasizmu!
@HejBa Ako nista drugo, covjek zasluzuje postovanje sto je ostao dosljedan do kraja. Nije preko noci od turbo komunjare postao turbo vjernik jer se vise isplati. A mogao je. Vjerovatno bi mu zadnjih 30 godina puno profitabilnije bilo nego ovako. Ali nije. Jajare i stranacki beskicmenjaci to ne mogu da shvate kad se okrecu kako vjetar puse.
Ne rise, Mujo.
Ovi su stari bili giganti , pa to je zivjelo i ginulo za ideju . Danas nece niko mrdnuti djaba , dok nema svog tala u akciji ukljucujuci ove sto vode a mazu oci . Jedanput srusis etiku bez odgovaranja ode sve herlac.
Druze Mujo, padom SFR Jugoslavije palo je i bratsvo-jedinstvo, to je pluskvamperfekt.
Umene pra-djed u ss-u bio radi ovakvih partizana nehljeba otimali po selu hranu i imanja od cednog vrijednog seljaka da bi djelili " jednako".Dosla pjaniceva legija rekli necemo ti dirat imovinu jos SS daje plate i naoruza te ja sta cu nek ic 😁
nema vise toga Partizane
Jel ovo neka sprdnja. Jugoslavija je mrtva odavno, kao i bratstvo i jedinstvo.
ahahahahahahahahaha, ...salčine!
...zatucana komunjara koja ne zna ni u kojoj godini zivi...prosli rat prespavao ocigledno.
cuvajte bratstvo i jedinstvo do novih masovnih grobnica
Suzivot u miru i nikakva ljubav...
e moj mujo jedinstvo pa da mogu opet bi isto ponovili i jos gore to se dokazuje evo godinama.nema bolje i ljepse od bih ali nazalost naivnih od bosnjaka niko
Glupi Mujo ne zna da je Partizan=Šetnik
Smrt fašizmu, druže!
Da napišem nešto nesvjesnim propagatorima velikosrpske politike: U Bosni ne postoje kamenjarski Srbi, a ni šumski Srbi kako vi u svojoj nesvijesti i nepismenosti zovete Hrvate i Srbe. Time vi fiktivno povećavate broj Srba u BiH. U Bosni žive u velikoj većini Bošnjaci muslimani, Bošnjaci katolici i Bošnjaci pravoslavci, a ima i Bošnjaka ateista. Srba, Hrvata i ostalih je veoma malo.
@gooUser1601483069 dok god to njima ne bude jasno, ovdje nema hajra što bi rekli...
@gooUser1601483069 Dobro, ako idemo tom logikom, ko onda zivi u Sandzaku?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)