Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje vam je pretresite hifu i hifice. Njih natjerajte da smanje cijenu goriva. Dok je barel bio 99 usd nisu spustali cijene. Cim je barel skocio na 102 usd odmah su reagovali. Nisu tako revnosni kada barel pada.
Ma i ako ukinu akcize to je fiktivno, stranke će preko svojih naftaša prikupiti ogromne svote novca, jer sada novca najviše treba, oktobar je jako blizu.
Hifa nazove ostale i kaze dizemo sutra svi cijene, krene od Petrola i Hife i ostali prate. I ovo nabijanje cijena je da bi bez akciza cijena bila 3.16KM, drzavi 0KM od akciza, a distributerima ekstra zarada, plus ovim politicarima ide koverta za dobro odrađen posao.
Narode ne budi glup, evo crno na bijelo se glasa da li da nama svima bude laksi zivot ili njima svima puniji budzet za njihove plate koje su sebi povecali. Ne budi glup i progledaj ovdje nema Hrvat, Bosnjak, Srbin, ovdje je samo mi ljudi ili oni politicari
Ovaj narod ima kratku pamet. I opet ce glasati kao za svoje a zna da se nista nece promjeniti. Suti i trpi.
Jesu li se dogovorili ko ce izdavati Covid potvrde? Zna li se sta?
Obecanje ludo radovanje.Vjerovatno od toga nema nista jer ako ukinu akcize / ciji bi prihod trebao ici za izgradnju cesta / ode stabilnost penzionog fonda, nece biti novca za socijalna davanja,morace umanjiti svoje plate sto naravno ne dolazi i obzir, a na sta se nezakonito se nezakonito trose prihodi od akciza. Ovo se odnosi na oba entiteta.
Još malo laži pred izbore, ima godina dana kako ukidate akcize i PDV
Pumpadzije ujutro dizu 10pf najmanje
A barel nije skocio 4$ u tom periodu, pljačka živa
Nikad neče donijeti odluku o ukidanju ili smanjenju akcizaTo im jedino puni buđet jer nema
Prođeš ujutro pored benzinske 3.26 km, nakon pola dana 3.31 km. Nemoguce da se rezervoar za gorivo ispraznio do mraka. pozzz
Jes ako se ona ljepotica ne oglasi...
Osjetili to Hifa i ekipa Bilo smanjilo na 3.06 i za tri dana opet digli na 3.40
To se nebi smjelo dodgoditi iz vise razloga.Bolje sumbvencionirati gradski prevoz takasi zeljznice nego udariti na likvidnost drzave.Bolje ukinuti jedna nivo vkasti racinalizirati potrosnju glomazne administracije nego dovest upitanje kreditnu sposobnost velikih projekata.Bolje smanjiti potrosnju eneregenata nego ukinuti Akcize jer Akacize su grant...stabilnosti ko ovo nesvata taj je laik.
Da se akcize zaista koriste za otplacivanje kredita koji su zaista utroseni u gradnju autocesta apsolutno bih se slozio s tobom. Posto se koriste iskljucivo za budzetske plate i kojekakve rupe u budzetu i imamo situacije gdje se napravi 10km autoputa za 8 godina, O CEMU MI PRICAMO OVDJE??
Muslim da je u tvojpj kpnstataciji odgovor..
Zato su naftasi danas digli 30 feninga skoro, na kraju ce jos vise profitirat nego d akcizama
Teško da će smanjiti akcize, ne zovu se vladajući slučajno Stranka Demokratske Akcize
Hajmo u cenera da nece.
Joj al peletari nadrihadzije izradiše i narod i državu.