Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Šefik i Željko pozvali Republiku Hrvatsku da obustavi radove na izgradnji Pelješkog mosta " - ja izjave Bože moj. Kinezi koje Europljani ne mogu očima smisliti jer se most financira lovom iz EU a sva lica na kraju ide u Kinu jer su tamo sve kineski radnici i oprema i ostalo prošao sve EU pravnike koji bi da se išta moglo uzeti u obzir stopirali i sad kad most već izvirio to obarali i plaćali advokate (naravno opet strance jer mi takve razine ni nemamo ) i masno zaradili nas račun.
Nema izjasnjavanja o dodikovom stavu. Ima potvrđivanje dodikovog stava. Zna se ko je baja u pravoslavaca
@Ivanbiosad To će doći da glasa, a nema pojmu ni o čemu glasa jer će dobiti uputu kako treba da glasa i da time spašava srpstvo.
Vukanovic najhrabriji i najcestitiji covjek, ima KICMU za razliku od ostalih koji su OBICNE JAJARE, koji se boje svoje sjene!¨Bravo Vukanovicu, sto si se suprostavio liku koji Covicu ne izlazi iz guzice!
na meniju jedna blokada drzave ... moze, prilog -plenkovic i kolinda .... mislim da ce zeljko namagarcitimileta sa ovim...
Albanci jedva cekaju da se most zavrsi da ne idu vise preko neuma..:-)
Sad bilo koja odluka koja je u korist entiteta R S i koja joj donosi napredak, potegnuti vitalni nacionalni interes
Eno sad će ga hrvati srušit...
Rusija i Austrija ulaze u rat protiv Napoleona, koji, nakon niza pobjeda nad Austrijom, uzima Veneciju, Istru i Dalmaciju, uključujući i Dubrovačku republiku, 1805. godine, tako formirajući po prvi put u istoriji, Bosansko-Francusku granicu!! Napoleon postaje saveznik Sultanu i pomaže mu u suzbijanju jedne pobune na teritoriju Srbije.
Joj kad mu se danas na kosti navale Stanivukovic i Vukanovic ima da ga rasture ko beba zvecku.
ja bih predlozio da se pokrene vitalni nacionalni interes sto ljudi idu na godisnje odmire, cuj vucalni nacionalni interes za izgradnju mista.
jel vidite sad koliki je mazohizam izbrati sejdu Komšića za predsjesnika. Da bi on pokrenio pitanje nacionalnog interesa to pitanje mora ići na glasanje u klub hrvata u parlament, a tamo ih nema puno sa halal certifikatom, tako da mu je funkcija kur*ina..
@DeuxExMachina Ovo je odlična stvar na šta je Željko navukao Dodika da rješava probleme jednog entiteta u drugom entitetu čime otvara prostor sutra Željku da saziva parlamente i raspravlja o Dodikovim budalaštinama i da se glasa kao što to hoće Dodik danas.
De mi to definiši ? Vitalni nacionalni interes ,hmm pravna zavrzlama
greške prethodnih vlada se pokazuju a i imperijalistički stavovi i politika susjednih nam zemalja... Svi nas pljačkaju (prirodne, ljudske i druge resurse) uz svesrdnu pomoć šačice izabranih tj. domaćih izdajnika
Ne razumijem zašto toliko članaka i euforije oko jednog mosta? Most narušava integritet BiH, a u samoj riječi "narušava" možete naslutiti koja je sudbina ovog mosta. Barem je u današnje vrijeme lako srušiti most. Zato nema potrebe puno o ovome komentirati.
Posle tog mosta ce i iz Neuma polahko u njemacku i irsku.
Opsada Sarajeva 1996-e se proširila na cijelu BiH. Ovo je udar na suverenitet i teritorijalni integritet BiH. Zatvoriti i unutrašnje i vanjske izdajnike koji se zalažu za politiku zatvaranja BiH.