Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika 1: gangbang poslije sjednice bio 100%
Odnosno ova naslovna slika
Ovaj Čengić je pravi potencijal ... treba ga za predsjednika republike XD
Bolje bi vam bilo da uspostavljate registre o povecanju plata, poboljsanju zivota, zaposljavanju mladih!!! O cemu vi raspravljate kao da ste u Holywoodu kosti vam se raspadale da Bog da!!
@OnlyJustice a djecu nek.ebe ko hoce? O zemljo poklopi me s kim ja dijelim zrak!
Rekla mi je da ima 24 godine, kako sam ja mogao znati da ima 11?
Sad je mnogim kolegama iz stranke a i onim izopćenim, stala na žulj 😂
Sad se Sadik Ahmetović češka po glavi
Kakocete turcima to objasniti ciji akp hoce silovanje i od maloljetni opravdati ako ih ozene ?? Izvor njemacke medije i engl. Independent
Ovo je predlozio SDP. Onda kad vidite da je neko imenovanje, neki izvjestaji, raspodjela novca itd, onda zante da je to inicjativu SDA.
Parlament FBiH je najgora zastupnicka institucija. Vjeciti neradnici, sa ogromnim primanjima.
Ma kakav crni registar,to treba objesiti javno u Titovoj ulici!