Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo gradite hidrocentrale.papci i nepismeni misle da će vodu uništiti.voda odradi i nastavi teći
Haywani ložite drva i sjeci te sumu , a rijeke vam služe da bacate sporete i otpad . Gdje ćeš Bosnji objasnit šta valja šta nevalja , hidro energija je kinetička energija prirodom data nit se troši niti se gubi. 100.% čista energija. Znaci Švicarci glupi , Austrinci ii njrmci glupi koji gase TE i nuklearke i imaju na hiljade Mini hidrocentrala, jedino Bosnjo zna šta valja i šta nevalja .
Nedajmo nase rijeke pfujj uhljebskim lopovima..
odlican signal investitorima. Hamo odobri, nacelnik zabrani, Kanton odobri, federacija zabrani, vjece ministara odobri, dom naroda zabrani, ustavni sud odobri, strasburg kaze ko vas j*****
Bakir i Elena Causesku se utalili u dovoljno mini he i sada kobajagi zabranjuju, predizborni folovi sda mafije
Daj neku atomsku elektranu
Sve sto se radi u mjeri po zakonu , nebi trebalo biti problematično ni za bilo koga . Hidroelektrane postoje svagdje u svjetu u mnogo većem broju nego kod nas i to preko 100godina. Kad pricamo o hidroenergij moramo znati da je to čista energija. Nisam za da se grade svuda hidroelektrane s i ni za to da se zabranjuje potpuno. Nemozemo dopustit da se naša dijeca guše u smogu . Da lozimo drva ko Indijanci i da dalje bacamo smrce u rijeke . To je vjerovatno gore.
@fbUser1584954792 takvi kao ti i zagadjuju jer ne vole rijeke i prirodu!!
Ove mini HE su gore od TE i kopova. Kop možeš rekultivisat poslje a ovo kad ubije rijeku kraj priče zbog 600 kw. a dođe ti ko struje za max 100 kuća. TE gradit al sa dimnjak om od 500 met nek leti dalje od nas kao što odleti i kiseonik naših šuma, koje prekrivaju 50 % BiH. Ako je obnovljive sunce pa vjetar nikako rijeke više. Imamo mi te struje iznad prosjeka EU već u sistemu.
Šta to ubije rijeku , voda kroz turbinu i u korito , sporet i smeće nesmeta haywanu
@Ypppie Ove u startu krecu naopako i prave stetu citavoj zajednici za profit jednom pojedincu.