Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
File daje sve od sebe da osigura bilo kakav posao nakon sto prestane biti ovo sto je sada, pa makar to znacilo i tjeranje sviju u BiH da pristanu na ono sto Dragan Covic trazi. I tako evropa zadnjih 20 i kusur godina gradi svoj vanjskopoliticki krediblitet na zatiranju ideje gradjanstva u BiH, kad vec ne moze da se rijesi BiH.
O amandmanima koji naravno nece biti usvojeni.
Dok je ove postave nece se nikad dogovorit. Covic, Tihic, pa imal gdje da ih nema? U koji god Dom da odes, njih dvojica sjede.
Nije navedeno ko je i kada donio Ustav koji se pominje. Da li se misli na zadnji Ustav SRBIH iz 1974. ili na "DEJTONSKI mirovni pakt".
1.01 da nece biti nikakvih usvajanja danas
Trenutni Ustav BiH je pun rupa, a s obzirom od koga pojedini prijedlozi amandmana dolaze, ne bi me cudilo da i u buduce bude takav.
Kad amandman predloze Covic, Tihic, Tadic sve ti je jasno! Predstavljate tri narod a kradete u timu, sto rece jedan vrli tekstopisac.
Ajte ROgOnje pobodite se opet!!!
Za usvajanje bilo cega,a pogotovo amandmana na Ustav vrlo cesto nije dovoljna dvotrecinska vecina! Volite da zaboravljate na mehanizme zastite... Entitetsko glasanje i vitalni nacionalni interes,sto ce sigurno neko potegnuti ako se radi o promjenama Ustava! Tako da...Uzalud vam trud sviraci! :DDDDD