Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemam veze sa religijama i vjeroispovjedima, katolicanstvom posebno, ali ovog Čovjeka volim baš iz srca :)
koji si ti tokmak :)
Jesu mi smiješne časne sestre na slikama. Ko tinejđerke na koncert Biebera da su došle. Čini mi se da ona jedna drži i papir za autogram :D A sad na temu, drago mi je što je sve prošlo u najboljem redu i bez incidenata.
Samo ne kontam, sta im sad trebaju ove price o ratu? Neko svom silom pokusava, da siri mrznju.
Ako je tako onda je vi širite već 20 godina obljetnicama Srebrenice, raznim obilježavanjima i inim stvarima. Ali nije tako, ovo se ne smije nikad zaboraviti da se više nikad ne ponovi.
U temelju kršćanske vjere je oprost a ne osveta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bio sam danas na doceku i drago mi je sto su velike mjere zastite.Ovog covjeka treba cuvati i nadam se da ce promijeniti misljenje drugih ljudi o nama,da nismo divljaci zeljni krvi.Mir svima
Pozdrav Sarajevu i svim Bosancima i Hercegovcima,a posebno braći Bošnjacima, pokazali ste da poštujete druge narode i religije,iako sam to znao i prije ali sad ste to još jednom demonstrirali Pozdrav iz Hrvatske!
Svjestan sam da ima problema i da bi drugi narodi u Hrvatskoj mogli imati još bolja i veca prava,ali mislim da je iz godinu u godinu stanje sve bolje Nema potrebe za tako ostrima porukama brate,samo opusteno
Sarajevoooooooooooooo gradee moj
Sto bi ja volio da sam pape na jedan dan. Svi bi me voljeli a vjerujte i ja bi maho dobrim ljudima.
Svaka cast papi, ali jedva cekam naslov papa otisao iz SA... samo da sve prodje dobro brate.
Vjeruj mi isto razmisljamo,hvala mu ali jedva cekam da mu vidim ledza, jer me strah da se nesto ne dogodi. Hvala Papa i sretan ti povratak kuci.
Iznad Sehera sunce sija, radujem se Papi i ja.
Dodikstan na aparatišen. Jedu se od zavisti i ljubomore kad vide sta je metropola.
balijo znam da si na aparatima i da ti nije dobro, ali posveti se necemu sto ce ti olaskati stanje. Mir s tobom dobri djecace