Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo malo ..... pa zar nije onaj nijemac Papa ??
Nije, ovaj Papa Franjo je iz Juzne Amerike (Argentine) :)! Benedikt XVI je bio Nijemac ali se povuko prosle godine zbog loseg zdravlja I skandala koji su tresli crkvu.
Nisam krscanin, ali moram reci da je ovaj covjek stvarno najbolji papa u mladjoj proslosti Vatikana
marioneta kojom upravljaju....
U duhu brastva jedinstva ,Druze PAPA
Da je rekao bratstva i jedinstva ostao bi bez vida
u duhu bratstva hoce sigurno............ima tamo jedna od vecih populacija "tople brace"...
sta je tu lose sa bratstvom i jedinstvom , ideja je super samo su nasi ljudi gamad PS cast izuzetcima
Papa Franjo, istinska ljudska gromada! Jedini pravi nasljednik Ivana Pavla II, nadam se da će uskoro posjetiti BIH! Ljudi, odbacimo razlike, budimo jedno, ne mrzimo nikoga!
U Sarajevo :D
Jeste vala. Za koga papa Franjo navija? Za Darija Kordica, pa mu je zato priredio misu zahvalnicu u zagrebackoj katedrali?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U prvi mah se prepadoh, pomisli i ovaj poceo o bratstvu i jedinstvu. Hvala tebi Franjo, znamo mi koliko Vatikan forsira mir, ko i kapitalista sto forsira komunizam :-)))
Zukorlić krade ali i pravi masu stvari za običan svijet On neće da podilazi nikome i zato ga mediji karaju