Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pored ovakvih komsija nama dusmani veci ne trebaju,da Bog da vam na Kravice samo arapi gosti bili !!!
Da,ovo je bila dobra šansa za razvoj turizma,kakvi god da su,ostavljaju dosta novca.Ali imamo susjede koji rade protiv drzave
Priglupi bošnjo bez dostojanstva i ponosa ne shvata ništa. Treba li vama viza kad idete na hadž u saudijsku arabiju?? To je reciprocitet. Treba li državljanima S.Arabije viza za zemlje EU? Treba!!! Jeste li svjesni ako BiH ukine vize za takvu zemlju onda EU automatski uvodi vize za BiH. Očigledno da niste .
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pa Zar nije Sejdo reko da ce on sve srediti kad PREGLASATE Hrvate.....trazili ste,gledajte
kao sto vi kazete ako vam se ne svidja napustite BiH XD
Neka zapamte ovo turistički radnici dole u ercegovini
I kazu ugrozeni, ma pu
Da li nama treba viza za SA? Treba - sto onda da oni ne vade vizu....treba ukidati vize po reciprocitetu!
hrvati hebem li vam pomrle
Moj Kakire sa kim ti hoces da drzavu gradis.Iz ovoga proizilazi jedan zakljucak hunje ostaju hunje ,sve ce oni uraditi sa sruse vlast i da dobiju treci intitet. Izmem vam vasu kockastu i izdajnicku hanumu sto vas rodi.
ukinute HDZ ....
Prije par godina odem u scc da jedem ko čovjek, kad gore 2827181 arapa iz jedne porodice i 75776 dječurlije koja skače po onom namještaju ko divljaci. Tad su mi se zgadili i želim ih što dalje od sebe
Samo u Južnoj Africi aparthejd je dozvolio manjini da upravlja većinom. Mi kad budemo Švajcarska, onda možemo pričati o reciprocitetu sa vizama.
To je naša stvarnost od Daytona. Jasno je i budali da živimo sa Srbima i Hrvatima, a ne sa Pakistancima, Turcima i Saudijcima. U velikim iluzijama SDA je držala narod 30 godina, a sve zbog sakrivanja Izdaje Izetbegovića.
Ološ uzp-ovski!
UZP.USTAŠE
Zašto bi se ukidale vize Arapima? Ako tako silno žele posjetiti BiH, ni vize ih neće spriječiti.
Dok ne napravite svoju drzavu na svojoj teritoriji nikada od vas nista nece biti
HDZ odlučio da bude protiv svega. Sam protiv svih??? I neka, može im se jer im je tu mogučnost i snagu dala SDA. No neka HDZ zna da ni pod cijenu rata i istrebljenja čak i Bošnjaka neće dobi Izborni Zakon koji traži i zbog kojeg opstruira sve u BiH. Samo hrvatski narod je najveći gubitnik politikom HDZ BiH.