Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Terme u Sarajevu 15 km ulaz , pa gdje je logika tu :D
nije ovo sarajevo ovo je tuzla.
Prelijeepo je!!!
Stvarno je ovo prelijepo,spas od vrucina u centru grada.I ovo je Bosna i Hercegovina.
колико је иначе улаз на ово, јел зна неко?
2,5 do 3 KM je dan koliko se sjecam.
"Od početka sezone uposlili smo blizu 100 radnika.", jako pohvalno, svakako čestitam. "Imamo naše stalne zaposlenike i sve obaveze prema radnicima i fondovima uredno izmirujemo.", sada se trebate busati u prsa, pa kada ćete (privatni sektor) shvatiti, da se redovno izmirenje obaveza prema radnicima i fondovima podrazumijeva i propisano je svim zakonskim aktima, koji tretiraju oblast radnog prava! Nemojte više biti u zabludi i smatrati isplate naknade i uplate doprinosa nekakvim bonusom za radnike, to je obaveza gospodo poslodavci!
Lijepo je, ima i nekih sadrzaja, ali samo kad se dodje poslije hladnih dana pa prvi lijep dan onda dodjete i uzivate, a kad upekne par dana pa svi navale, voda na velikom jezeru je prljava haus. U pm ogadi mi se sve. Opusaka i dlaka od baba, oj boze. Uglavnom sve zasluzuje jedan veliki plus, jer se moze odmoriti, ali kad je guzva bolje je ne otici :D Tako da je ovo meni stvarno super, i stvarno bez zajebancije fuj. :)
Ovo izgleda vrijedi posjetiti ?
nema ljepseg grada u drzavi nek prica ko sta hoce
Bravo za pametno i prosperitetno vodjenje Tuzle, Jasmine Imamoviću!
Potpisujem da je ovo jako dobar projekat, predobar. Ali nam je sport nazalost zaostao - to mene barem vise boli nego sto me ovo usrecuje...
Pa mogli ste slike kakvih boljih ''treba'' stavit' :)
treba ti prcit tuzlanke da se razmnoze kad su tako lijepe
ne daju on cke. cuvaju je za ove sa kesom sto dodju iz dijaspore
znam kuja do kuje sve mada je vise ovih okolo kurvica sto studiraju cekaju da ih neko marne tu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Moje tuzlanke najljepse, nek prica ko sta hoce....