Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake donio zaru a Diana ce Ikea-u hahaha. Imacemo kreveta da pravimo djecu a onda cemo djecu oblaciti u zari sve je povezano sa akcizama.
@SratkoMladic Udara se ko hiltijem.
zar mozete ubjedjivati ljude da su novi nameti gradjanima napredak,u sarajevu postoji 900 000 tuzbi komunalnih preduzeca prema gradjanima,skoro pa tri tuzbe po svakom stanovniku i vi kao maloumni nove namete koji ce povecati lancano cijenu hrane nazivate napretkom,debilizam
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko se Wigemark ugradio sto nas je zaduzio do guse?? Jel vas stid??
Wigemark nas zaduzio? Ne dragi moj, nego su nas zaduzili politicari koje smo mi izabrali. A Wigemark hoce da se osigura da ce mo moci vracati rate kredita. Posto Wigemark i slicni, ne daju vise kredite na lijepe oci, pa nas politicari zaduzuju kratkorocno kod komercijalnih banaka gdje su kamate najvece. I tu se, interesantno je, niko ne buni. Vazno je da im penzioneri ne izadju na ulicu. Kupuje se socijalni mir. Da prezive do sljedecih izbora. A glupi narod ce ponovo izabrati iste.
sajonara - ništa manje od Krl Bilta! Tajse očešao u svakoj zemlji gdje nogom kročio. Ni ovaj, WI -WIGI neće iz Bosne GO i BOS!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
joj ovu bi ozenio ....!!! dobra je, nekako mi je simpaticna kad se ljuti dok su uoaljene kamere
Jao ljudi kako bih ja volio ovoj Pandurevićki zabiti do jaja....na bi ga vadio do sabaha
E moja Srbadijo… SNSD su bagra da gora ne mogu biti… ali ako mislite da su ovi (SDS) bolji, onda ste i vi bagra! Dajte neku gradjansku partiju, da se smirimo…
Patriote prodaju državu, hajde neka kredita vratit će neko, nekad. Malo je nameta samo dodajite još
Gosp. Pandurević, ne treba to pitat, sin mi završio faks pa bil ga ikako mogli makar da bude izvršni direktor u elektroprivredu ili telecom, dacu ja glas za svog sina.
Normalno da su stavili al me Zelenika iznenadila Al bas Ljekar ugledni Al Mito Je Iskusenje Izgleda preveliko , a SDS neka se prijavi za izbore u federaciji pomeli bi ove Lazne islamiste Allah mi
Isto gleda kad sam matematiku odgovarao.
naravno da se radi o spasavanju dodika-i garancije da nece biti popisa imovine i dokaza porijekla od 90 te slobodna i neometana trgovina droge -a odnosi se na -cengice-izetbegovice-sahinpasica-cerica-radoncica-covica-ljubica-dodika -i snsd-te tuzioce sudije i visoke policiske komesare-zar je potrebno vise-zapad pravo strogo postuje u vlastitim zemljama dok se na balkanu demonstrira naj mracnija kapitalisticka diktatura -poriobljavanje malih
A nebi dzabe promjenili stav,papci nego sta a jos su veci papci njihovi glasaci...
Joj sad kad se krene obnavljati vozni park...
SDS ima priliku da dokaze da je stvarno protiv akciza. Podnesite zalbu ustavnom sudu. Akcize su izglasane protuzakonito i silom i imate priliku za prigovor. Isto tako imaju priliku i ostale stranke koje govore da su protiv akciza. Nista ne ciniti je samo potvrda presutnog potvrdjivanja. Palamudanje da su protiv je samo polamudanje.
"Akcize nisu popularne,naravno,ali kako drugacije...moras praviti ceste!!To zna i gdja.Pandurevic.I ona bi uvela akcize da ima vlast.Ne moze se borba protiv Dodika voditi samo tako sto ces mu sprijeciti priliv novca od MMF i sl.pa ce onda narod u PC bit nezadovoljan,pa ce srusiti Dodika i izabrati nju.Politika u borbi protiv Dodika mora biti radikalno drukcija.Recimo povratak bosanstvu poput one koju vodi gospodin iz Trebinja_alternativa za Trebinje."
Šta kako drugačije? Odgovorno trošiti javni novac i kvit, nema tu nikakve bajke. PDV je trebao rješiti fiskalnu stabilnost, ali su se guzice raširile i dobiti PDV su otišle u PM i nova zaduženja! Predhodne akcize, tih 8 milijardi, obećavani su putevi i brze ceste, pa je i to ubrzo postalo tijesno. Lažima i podvalama nikada kraja, ali se čini da su ovoga puta zagazili u crvenu liniju!
zasto mi se cini da ovi sto nisu glasali za akcize... nisu isto uradili samo sto su opozicija.... volio bih vidjeti kako bi glasali da su vlast
Partijski ZA i PROTIV akciza je otprilike "pola pola". A narodski 95% je PROTIV. Možda će neko od poslanika-akcizaša, uspjeti da obnovi mandat, ali velika većina odlazii na smetilište istorije, jer im ovo narod neće zaboraviti.
Akcize = IKEA a sta je sa H&M sta trebamao pogurat...koja gamad fuj...