Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedavno sam upoznao ovog ambasadora, bio mi je simpatičan, govori bosanski dobro i očito voli Bosnu. Sad mi je još draži.
@BulevarDelija Pitali unuci babu koju je silovo Turčin, kad joj je bilo najteže a baba će ko iz topa: đeco moja ,naj je teže bilo babi kad joj je prašina iz opanaka išla u oči a baba ne može da otare, drži Turčina oko vrata da ne pobegne.
@BulevarDelija ...ti si u čmaru i tamo ostaješ....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo je jedini nacin da se govedo zvano Dodik sjebe.. Bravo gospodine Pammer.
E moj BulevarDelija, koji si ti seljak!!! Takozvane Bosne-pa što ti je onda Dodo predsjednik te takozvane države, što se kandidovao za predsjednika ako je ignoriše? Zato što ste obojica glupani! I kakva SDA talibanska sirotinja? Kanton Sarajevo ima veći budžet od Republike Srpske, ti si sirotinja u mozak! Bošnjaci nisu nacionalisti-nigdje prefixa Bošnjak, a kod vas sve Srpski i kod Hrvata Hrvatski! Evo ti argumenti,papak
Jarane, on je jedan obican lopov koji se odrzava na vlasti zahvaljujuci gloposti naroda i proizvodnji straha. Upravo navedenim redoslijedom.
Austrijanci su uvijek bili prijatelji BiH. Ja pretpostavljam da je ta stara željeznička stanica građena u periodu Austro-ugraske i čovjek je s pravom otišao da slika ono što je njegova zemlja gradila,jer ovu vandali ne znaju sta je kulturno-istorijski spomenik. Duduk je jedan mamlaz,koji će nas brukati na sve strane naredne četiri godine, možda kr'pa prije toga. Molim posjetitelje ovog portala da onog imbicila bulevar vaki-naki ignirisu;neka ne čitaju nebuloze i komentari su
@crnisnijeg ne bruka nas, bruka on krezube mase koje su ga izabrale
seljacina Dodik ne zasluzuje ni da mu se odgovori na njegova primitivna obracanja gospodinu iz Austrije
Čim dođe neko ko je normalan i normalno razmišlja, odmah mu prišiju da mrzi srbe, što li to?
Ono kad ti Duduk priča o diplomatskom ponašanju ... ? ? ? Pa on se zna ponašati samo pod šatorima na seoskim vašarima . . . ! ! !
Ovaj je prno u sisu... Ambasadorcic se u javnosti svadja sa predsjednikom domacinske drzave.. Sljedeca misija mu je monrovia, liberia..
Samo Bošnje glasaju po zdravom razumu, ova plemena šumskih i kamenjarskih serva samo glasaju za svog poglavicu, makar pasli travu.
ZNAČI, OTRESAO SI GA KO SLINU. SVAKA ČAST AUSTRIJSKI LAVE. LJUBIM TI RUKE. TA ĆE PAPAK IZ LAKTAŠA.
SVI STE VI TURCI PA SE PUŠITE!!!
Nece stranci nikada razumjeti produkte snohacenja i 500 godina turskog spricanja snasa!:))
Pamera za preCjednika
dodik je tu dok je potreban onima iz bg kao i svi ostali iz proslosti tako ce i on biti prodan kad vise ne bude potreban
hebo mu majku kuturno austro-ugarski...
ovaj može dodiku jedino dobro da poppuši. čuj on gradio veze po bih. gradi ti veze po svojoj alpsko stočarskoj zemlji.
alpsko stocarskoj zemlji rece bosanski tovarni konj!:))