Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://education.smarttech.com/en/products/smart-board-interactive-flat-panels
Koristio smece, while/black board 100x bolja stvar
ps. mogu se kladiti da ce za mjesec dana preci na obicne table jer ce se vise baviti kalibracijom nego nastavom a koliko znam nase ucenike ovi "markeri" ce brzo nestati
Zelena je bila, kreda je krasila i spusva koju smo zaboravaljali kao redari je brisala, i od nas je napravila velike ljude. Hvala ti zelena tablo i uciteljici koja nije dijelila djecu po tome sta su im roditelji, nego smo svi bili dzaci sa ciljem da se naucimo postenom zivotu. Bravo za OŠ Isa-beg Ishaković i ne zaboravite da se knjiga ne prepoznaje po koricama.
Ja sam imao sreću da sam u takvu školu išao poslije rata... tajna uspjeha su bili prijeratna generacija nastavnika i profesora (svih vjera i nacija) koji nisu popustili nacionalizmu i nisu nas učili mržnji... i mogu reći da je ogromna razlika u stavovima nas iz ove škole i ljudi koji su išli u druge...
@MinoDerlin Moram se nadovezati na Vas komentar kako bih Vam napisao da se đak postaje onog dana kada upisete skolu. Škole su institucije u kojima se prenosi i usvaja znanje u cilju postanka zrelih, poštenih i sposobnih ljudi. Roditelji su ti koji vas uce kakav cete đak postati ili kako vi kazete "biti". Zelim Vam puno uspjeha u zivotu.