Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo budala može očekivati da Srbi uđu u NATO koji ih je bombardirao, poravnao sve što je vrijedilo u Srbiji, bacao bombe sa radioaktivnim otpadom po njima...
@maksim Moze li samo federacija uci?
Sa srbima moraš biti samo strpljiv, jer koliko god ih mrzio, nikad im ne možeš nanijeti štete koliko oni sami sebi, Nakon gubitka "srpske krajine" , "srpskog Kosova" ,"srpske C.Gore," očigledno je došlo vrijeme da se i posljednji teritorij sa prefiksom "srpski" vrati u prirodno, prvobitno stanje. Tako da podržavam mileta i isprdke , jer niko nam neće vratiti Republiku Bosnu i Hercegovinu bez entiteta kao što to rade mile i kompanija ;) Mile samo naprijed💪
Bulevar, jeste 49% teritorije, ali tek nešto oko 33% resursa u BiH. Faktički je to trećina Bosne. Računaj da su Srbi u cijelosti izgubili Hrvatsku, Kosovo, Crnu Goru (politički, bez krvi) i dvije trećine Bosne. Sve to su uspjeli uz onoliku grdosiju od JNA na svojoj strani. Uspjeh, nema šta ;)
najveći prijatelj bih, je mali baja sa svojim potezima, hb je već dobila međunatodni pečat
Je li neko od BH elite razumio šta je Palmer rekao i je li shvatio ?
Nasi se politicari samo brukaju! Oni ne razumiju nista! Nista i ne rade!
a na uvo mu sapuce vucic preko zene beogradjanke, i kazi da su mile i vucic good boys ... znaju to oni jarane ali ih libo neka stvar jer nemaju kud bjezati osim u rusiju.. a ako pravda dodje po svoje, mnogi ce u zatvor ... zato im je bolje da je stanje alarmantno inpod tenzijama, zato nece Nato, Anp, pa ni Eu jer sta ce tamo, tamo su proslost..
Joj svrsavanja a lik nista nije rekao ni tamo ni vamo.. Najjace mi je kad kaze dejton nije fiksni a cim neko nesto van dejtona spomene skoce roncat kako urusavaju dejton. Hahahahaha
Trebate li hitan zajam? kontaktirajte nas putem e-pošte za informacije o našoj usluzi zajma. e-pošta: [email protected]
kad ce shvatit ovi stranci ako nelupe sakom od sto ili neucjene kakvim parama ove nase kriminalne lidere da obi nece nista sami niti rjesit niti se dogovorit...odgovara im ovo stanje da nista nerade, krive jedni druge a plata redovna, poso siguran a nikad manje rada...narode glupi suti i trpi
Dayton je potpisan da se zaustavi rat i agresija na BIH, cime su to svojim potpisom priznale zemlje agresora Srbija i Hrvatska. Nemoguce je bilo za tako kratko vrijeme napraviti i zapisati sve fiksno, to je nemoguce cak i u svim zemljama, nemoze ni za 100 godina a kamoli nekoliko dana.
Ja vjerujem Amerikancima, ali volio bih da mu žena nije beograđanka!
Naravno ..... moze biti a nemora ..... a do tad ..idu dani tugo moja a od nje ni pismo .... samo hlaadna rakija .... i stalno tako od kafane do kafane 💰🖐
Netrebaš interpretaciju Palmera da bi razumio dejton. U dejtonu sve stoji. Trump vlada je naklonjena Rusiji kod vanjske politike. Biće deal. Da li će biti dobar za bošnjake ili srbe je sad pitanje. Hrvatima nemože niko ništa, oni su i NATO i EU.
Znaci SAD su za centralizaciju BiH, sto je i po meni jedino logicno, dobro i smisleno rjesenje. Ne moze 30% stanovnistva koje je na sili, ubijanju i pljackanju dobilo autonomiju (tj. entitet) da odredjuje ostalima sta ce da rade.
amerikanci imaju svoje limite. vec sad gledaju bosnu veoma pazljivo jer su se crvene zastavice upalile dolaskom migranata (citaj ex ISIL ratnika i talibana) kao i sve veci priliv islamskih revolucionara pod patronatom SDA ogranka islamskog bratstva. pokusace fino odvratiti lokalne muslimane od kretenima a ako to ne uspije znaju i oni biti zayebani. samo pogledajte ex-YU ratove.
Napokon neko ko zna, ko hoce, ko moze i ko nije zbunjen. Na Balkanu je jako opasno biti zbunjen , jer ima puno ludih.
Evolucija i promjena Dejtona, odlicno ,to i mi hocemo POTPUNO NEZAVISNA REPUBLIKA SRPSKA ,a jacajte FBIH institucije .
@gooUser1566508010 Priznaj da si se usrao, umjesto sto neuvjerljivo provociras. Evo vam novog Holbruka koji vas nece moliti, vec ce vam lupati samare. Takvog ste i zasluzili.