Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve smo naravi bice da racun neki nisu platili.
Živjeti u tako neprijateljskom okruženju i nadati se da je to slučajno u najmanju ruku je NAIVNO ...
DDoS napad iz RS i Srbije,pozz
i kod klixa su česte pogreške server error 500 i 503 što znači da je backend "čučnuo" ...
Huškaši, stranica radi trenutno. Gdje su vijesti da je proradila i zašto je proradila? Da nije kakav it struĆnjak izbrisao index file?
Jah baš slučajno, sa fašistima nema ništa slucajno.
Rusi oborili stranicu, sto posto.
ma zna se tu sve .. namjerno to rade da pokazu nadmoc i nad zrtvama .... sta bi onda radili zivima kada to rade jednom centru memor. koji podsjeca na zlocine ... vise ih to boli nego bilo sto da neko kaze
Пада као свака лаж
Tako Srbi slave Bozic i svoje vjerske praznike,vrijedjajuci i napadajuci pripadnike drugih naroda i religija,garant su i stranicu oborili.
Sretan dan RS-a, živjeli.
Naravno da jeste riječ o cyber hackingu, srbi divljaju a mi šutimo nemamo lidera stvarno bićemo natjerani da se sami organizujemo, srbi se ponašaju kao McGregor protiv Khabiba sa svojim nekim zastrašivanjima a onda slijedi dar mar, Bakir ponovo se povukao u osamu valjda se duhovno uzdiže šta li već ili čeka pravi trenutak da izađe iz trezora da prospe koju "lidersku" a kunem se prvo njemu glava ide pa onda u pohod na nižu rasu srbiće ili ti ga stočar, kmetove
Cuj slucajno na 9. Januar.....?
Živjeti u tako neprijateljskom okruženju i nadati se da je to slučajno u najmanju ruku je NAIVNO ...
Svi povratnici u rs ce moratii napustiti svoje domove rade na tome