Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci mudruju.. ;) pa omrzli ste nama bosnjacima zivot u ovoj zemlji.. Nas je vecina, a nigdje nas.. Mi jedini odrzavamo ovu zemlju u zivotu, svi ostali rade protiv nje..
Baš je pedi :D
Konobar i Visoka djevojka u dimijama zajedno sa mrtvim im Gulumom od države su napravili stočnu pijacu gdje je sve na prodaju. Ova dvojica prodaju rukovodeće i direktorske pozicije za novac nesposobnim kao na stočnoj pijaci. Samo krkanima uleti lovu i možeš biti što god poželiš. Bravar sa kupljenom diplomom može operirati ljude iii postati direktor Kliničkog centra. Zato na sve strane imamo javašluk, nerad i stradanja građana. Šta mislite odakle im milioni?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nisu Bošnjaci uspavani ili da spavaju. Ako neko nešto želi neka ide preko Drine,Save i Dinare nas ostavite na miru
http://i.imgur.com/0Dsv0p0.jpg
Pedi je u pravu nejasna je sutnja onih strana koje se prestavljaju da im je stalo do ove drzave na potkopavanje hdz_a iskrivljivanje cinjenica blacenje u EU cineci sve da dodu do ratni ciljeva preko prljave politike, veci je otpor postojao 93_e je li to neko presutno pristaje sad cemu su nekad zivoti bili brana ili je u pitanju ne sposobnost danjasni korumpirani "probosanski" politicara ciji je krajnji domet kako u svom selu postati glavni ceribasa i docepati se kakve parali fotelje
E Lorde, boje bi bilo da to brine Žutog i Šćepu! Uostalom knjige koje su izašle ovih dana baš bi trebalo da ih brinu! Neise, znače brzo šta im je valjano učiniti, a ne kao do sada zajezezati narod. Kazna je SRP I ČEKIĆ!
Pedi pederu ...
Nije peder zvao je DUšanku da noće zajedno radi zbližavanja, što je ona kao autentični predstavnik Srpkinje sva osupnuta odbila !!
za bosnjacke politicare je vazno da su poljine,bbi,scc,bristol,ilidza,uskoro i holiday in,pod njihovom kontrolom,vazno je da se arapima uzima neka bjedna para za najbolju zemlju u KS,novi vlasnici bosanske zemlje,nekoliko mostova i stotine dzamija se predstavljaju kao investicije,sve da bi se nekoliko porodica okoristilo,losa kopija osmanskog carstva,nesmijes nigdje reci da si bosanac pa ni pred bosnjacima,mjenjaju karakter i izgled bos.muslimana,a cetnici i ustase legalizovali svoje zlo,jos treba da persiras ratne zlocince koji hodaju po crvenom tepihu,kurce se svojim kuravama po ministarstvima,,krizevi u bosni veci od nebodera,kao svi religiozni a svaki dan nestane milion maraka,popovi asikuju sa mladim momcima,kacavenda bi zegnuo smrznutog cetnika u hladnjaci,svestenici iz hercegovine vole kulturu,najbolji katolici u evropi ali u slobodno vrijeme se druze sa onim koji su srusili stari most i organizovali logore u ratu,tu idu i talovi iz medjugorja,niko neplaca porez ili pokusava da ga neplati,volim bosnu ali nevolimo placati porez,zivio erdogan i turska al bi mi ipak u njemacku ili usa jer se tamo moze uzeti vise....
Nasi nebi znali valjano ni M. Zajednicu voditi-obnasati...
Sta te cudi sutnja. Pa ovakvo ustrojstvo i odgovara svim stranama. u RS-u oni rade sta zele ovo dvoje drugih nesmiju da im tamo guraju nos isto u federalnom dijelu vecinom naseljenim bosnjacima ili hrvatima jedni drugim nesmije gurati nos. Svako ima svoj dio teritorije i radi sta zeli bez mijesnja druga dva. Ovo je idelano ustrojstvo za nacionaliste i kriminalce
BAKIRE KAD ĆE VIŠE TAJ TREĆI KAO REFORMSKA AGENDA ! Ušsutio si se nešto ko dijete na tutti ili ALija poslije Srebrenice !
E, moj Pedi, da samo znas koliko su unutrasnje vlasti zatucali, i prepali bosnjacki narod.Kao takav, samo razmislja "nek' ne puca, i hljeba i igara".Kolotecina u koju smo upali 20 godina, i nema sanse da se izvucemo iz toga.Kad vidis bosnjacko liderstvo sve ti bude jasno. Srbi svakako ne osjecaju ovu zemlju svojom, i svaki vid destrukcije im dodje kao satisfakcija, dok Hrvati najbolje gule i BiH, i susjede i najbolje prolaze u citavoj prici. Znam covjeka koji jedva sklapa kraj s krajem, nema nista u zivotu, niko ga ne jebe 5 posto, ali kad su izbori uvijek isti, i dalje misli da su to zastitnici njegovog nacionalnog interesa(sta god to znacilo dok je stomak prazan), tako da je to jedan od primjera zasto ovdje nema spasa. Nego, Pedi, trebas reci u oci narodima u BiH da su zatucana stoka, i da jedino oni mogu radikalnim metodama mijenjati stvari, nikakva jeb.ena diplomatija ovdje ne pije vode. Ocekuje se jos veca radikalizacija, i zbijanje u torove, to je cilj vladajuce garniture!
Bosnjaci su uvijek bili pi.de koje mirno posmatraju kad im se i o glavi radi,jedini bi bratstvo jedinstvo itd. glupi smo do neba
mi bošnjaci galamimo na sve strane ali naše vođe šute i broje pare,to je to što nam prca koke a nije hore
Njemacka trazi da se stranci integrisu u njmacko drustvo.To ist moraju traziti i Bosnjaci od tkz. srba i hrvata da se brzo integrisu u bosansko drustvo.A ako to ne zele da idu gdje im je bolje!dosta je vise kocenja nase drage zemlje!!
Bošnjaci treba da presude svojim čelnicima. Kod Srba je stanje slijedeće; >>U Republici Srpskoj je Peto godišnje doba – vrijeme u kojem se pripadnici Režima plaše Naroda više nego Narod njih. Istina, Narod još ne uočava u potpunosti da je Novo vrijeme stiglo, ali je činjenica da je Opozicija toga sve svjesnija, kao i da Režim pokazuje sve otvorenije Strah."
E Lorde, boje bi bilo da to brine Žutog i Šćepu! Uostalom knjige koje su izašle ovih dana baš bi trebalo da ih brinu! Neise, znače brzo šta im je valjano učiniti, a ne kao do sada zajezezati narod. Kazna je SRP I ČEKIĆ!
_""Ono što mene zbunjuje u svemu ovome jesu tišina i šutnja Bošnjaka. Čini mi se nekako kao da postoji prešutni dogovor onih koji predstavljaju sva tri naroda u BiH, da postoje prešutne dozvole stvaranja tri međusobno neprijateljska etnička džepa da bi mogli bolje kontrolisti vlastite etnije i da bi naravno mogli puniti svoje džepove", rekao je Ashdown." Očigledno je. Dobro ti se čini. Mislim da je bošnjačka šutnja (vlast) prisutna iz tog razloga.
Tek kada se u BH narodima stvori kritična masa onih koji shvataju veliku LAŽ i veliku PREVARU svojih nacionalnih dušebrižniika, možda ćemo vratiti otetu budućnost... Najmanji je problem opstojanje "nekakve Bosne"... sa ovako bezdušnom oligarhijom i nenarodnim režimima, ugrožen je OPSTANAK naroda.... Znajte dobro, da se broj stanovnika BiH, stalnim iseljavanjem, zbog gole egzistenicje, rapidno umanjuje... Boga pitaj, dali nas ima i 2 miliona, sve na sve.... Ako smo se za poslednjih 25 godina prepolovili, pitanje je hoće li nas za 25, u BiH biti više od 350 hiljada.... Biće 200K SDA-ovaca, 100K-SNSD-ovaca i 50K HDZ-ovaca....