Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate vakcinu imate u SCC-u i u BCC ali zato materijal na stomatologiji nemate od 1996, Clexan kradu iz ambulante, regense isto tako, kad pozelite da odradite detaljne nalaze, kazu skupo, iako je uredno zdravstvo placeno, paracetamol i ostale lijekove ako zavrsite u bolnici moraju vam donositi i kao mi bi trebali da mislimo da se neko brine o nasem zdravlju? Onako stvarno, iskreno.
Bravo. O ostalim uslugama necemo ni pricati. Hitno nam je potrebna reforma zdravstva na svim nivoima. Iskreno, ova promjena u KS nije donijela neke ozbiljnije pomake. Jeste malo u odnosu na prethodnu vlast, ali to nikako ne bi smjelo biti mjerilo.
Pa brinu o sebi, jer svaki pacijent na respiratoru i bolnickom lijecenju pada na njihov teret. Ovako sa vakcinom prelezis kod kuce i jos platis sve ostale lijekove.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
onaj bilder zalizani je maskota vakcinacije u Sarajevu.
krkan
Sto krkan??? Radi svoj posao samo momak,izgled je druga prica to je njegova stvar.
Pogledajte sastav vakcina ,..sadržaj zabranjena sredstva za ljude i životinje Lipid sm102 … zadnjih 10tak minuta na linku…medicinska savjetnica Trumpa https://www.redvoicemedia.com/video/2021/11/papadopoulos-exclusive-in-tell-all-interview-plus-dr-ruby-exposes-deadly-ingredient-in-vaccine/
Ovo je itekako pokusni rat u kojem toliko vec je ubijeno, a ni jednog clanka o namjernim ubistvima ili nuspojavama. Da nam zele dobro, besplatni bi lijekovi, vitamini, maske i testovi bili.
10 ljudi doslo na vakcinu i tako im je citav dan bilo mogu da potvrde i radnici koji rade u radnjama okolo :)
Kazu odlican odziv... O.001%
kao što se oči je mogu operisati u stomatološkoj ordinaciji, tako se ni ovo ne smije organizovati izvan zdravstvene ustanove koja je opremljena u slučaju neželjene reakcije. grubo kršenje zakona. Pitanje je zašto?
Kad ce vakcinacija na naplatim kućicama u Vogošći i Zenici? I besplatan ulazak na autoput mjesec dana?
crni petak
Bravo raja! Postotak vakcinisanih u Sarajevu puno veci nego u ostalim dijelovima BiH. Sto manje zatucanih to je vise vakcinisanih
Nisam antivakser, ali nisam vakcinisan. Ni za, ni protiv vakcine....
Akcija zvana "primi ga i ti"
7-dnevna incidencija (13.11.2021.) __________________________ BiH - 188.6 - Broj vakcinisanih 22,0 %. Nema covid pasoša. Hrvatska - 930.8 - Broj vakcinisanih 45,7 %. Koriste covid pasoše. Srbija - 349.9 - Broj vakcinisanih 43,9 %. Koriste covid pasoše. Njemačka - 296.8 - Broj vakcinisanih 67,4 %. Koriste covid pasoše. Zaključak?
ima nesto sto se aove gustina naseljenosti al to je visa skola za vas teoreticare zavjera
754 ovcoida.
754 normalne, civilizovane osobe
7-dnevna incidencija (13.11.2021.) __________________________ BiH - 188.6 - Broj vakcinisanih 22,0 %. Nema covid pasoša. Hrvatska - 930.8 - Broj vakcinisanih 45,7 %. Koriste covid pasoše. Srbija - 349.9 - Broj vakcinisanih 43,9 %. Koriste covid pasoše. Njemačka - 296.8 - Broj vakcinisanih 67,4 %. Koriste covid pasoše. Zaključak?
Pazi molim te kako si ti pametan. Vakcinisane nagovaraju da prime trecu pa i cetvrtu dozu, govoreci im da prva i druga nisu pruzile najbolju zastitu, dok u isto vrijeme ubjedjuju nevakcinisane da prime prve dvije govoreci im da to pruza najbolju zastitu ????? A gdje je pamet ocigledno je nema moj druze.
Ocm meni ofirno kad prolazim pored njih , a mogu mislit kako je njima hahahahah