Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boookire, pomozi Bej Haj pravoslavcima.. Najavi referendum za ukidanje tog cirkus entiteta u kojem narod umire od gladi..😥
Dodik budi dobar srbin za svoju državu Bosnu i Hercegovinu koja ti je dala sve pa si multi milioner. Pusti sirotinju da živi.
treba dodika malo kačavenda obradit👉👌
vec jeste, zato je ovakav
Udovoljite Dodiku i Čoviću pa će bit PISA testova. Ili možda ova dvojica ni neće da se testovi ponove jer BiH je među najgorim i svake godine još malo gora pa to povlači pitanje obrazovnog sustava koje ovoj dvojici nikako ne paše. Tako okrivi Dodika i izađi iz tog PISA sustava da vas djeca ne brukaju više!
Apsolutno nas ne zanima da blokira 100 miliona odluka....Neka blokira dok ne umre...Mi za BiH ćemo platit svaku cijenu....Blokade nas najmanje sikiraju
@emmir1 Hrvati i srbi imaju po jednu državu koja nije u blokadi, izdaju se dokumenti, sve uredno. Ova između više manje, kako se kome sviđa. Blokirana/odblokirana isto dođe.
Ja sam blokirao toranj, a on nek blokira ostatak Pise ;)
Dodik bio centar dok je igrao košarku i ostalo mu u navici da blokira
vec ozelenilo
Ma znate koliko njega zanima PISA? Ko lanjski snijeg.Da ga je briga za narod i omladinu ne bi radio ovo što radi.Sve da legne na granični prelaz 1.Marta neće zaustaviti odlazak punih autobusa ka zapadu.I to ga nije briga.
Izborna godina Stvaraju se umjetne krize. Nakon izbora ako dobiju onda sve po starom. A narod ko narod i dalje če da 🐑 blejiiiiiiii.
Ovoga ni drugdje uhapailo zbog rusenja ustavnog poretka. Obicnog covjeka bi davno uhapsili da ovo radi. Samo Dodiku pustaju sve.
Kakva drzava gdje jedan od glavni za drzavu blokira sve zivo. Karma ce kad tad stic
U svakoj normalnoj državi ovog retarda Dodika bi nakon svega uhapsili zbog pokušaja državnog udara .20 godina robije i mirna Bosna !
Jbo vas više Dodik koje on pa prefuzmite nešto svaki dan on u medijima pa zatvorite 🐷🚾
Dodik je manji od makova zrna vjerujte