Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpska posla i ovako ce biti stalno i muka je ovo uopste i komentarisati vec decenijama. Samo rat i vojni slom RS-a ce jednom i zauvijek donijeti pravu mir i blagostanje BiH. Sve ostalo je ubleha.
Ma pustite ih nek mjenjaju sve to ide u korist nama i usvajanju rezolucije a kasnije ima da ih deremo za ratnu odštetu. Procjenjuje se od 300-500 miljardi toliko ne vrijedi čitav GTRs i pola Srbije možda kompenziramo i Sandžak za dug sa Srbijom a GTRs gasimo jer je dug veči od njegove vrijednosti.AKOBOGDA
UcjenjeniSmo@ Platićimo vam odštetu kao što Izrael plaća Palestini. Protiv Izraela je doneto na desetine sličnih rezolucija pa vidimo kako plaćaju Palestincima.
Tvorevina u kojoj živi narod koji i danas slavi sRatka presuđenog ratnog zločinca kao heroja će uskoro biti ugašena,ali prvo će cijeli svijet znati da su genocidan narod poslije rezolucije
Taj Ratko nigdje nije smio protiv naoruzanih vojnika
Bulevarko, ide ukidanje RŠ i nećemo je mi Bošnjaci ukinuti već vi vlastoručno malo uz pomoć Britanaca, malo SAD ali najviše uz pomoć vaših političara. Klenut ćete i pitat treba li do poda ali RŠ vro skoro biti neće.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nažalost ovo se neće mirnim putem moći riješiti jer svakim danom sve više pokazuju svoju mržnju prema svemu što nije srpsko.
Jos uvijek o ulicama...nema im napretka
Bolest!
Hajmo malo o mome Autu.,
Jna naoruzanje ,rakija ,napadi na komsije , silovanja ,logori , mucenja i Genocid izvriste . Dali vi zaista mislite da smo zaboravili ?? Vi se bojite spavati u vlastitoj kuci !!! Kad krene , a mi sada NAORUZANI ni srbija vas nece primiti.
ulice nazvati po brojevima i mirna bosna. ulica broj jedan, dva, tri itd
Ima li koji javni wc tzv klozet, cenifa ili haaala nek i njoj nadiju prefiks izmisljene nacije i kompleksaskog identiteta pa da kad navratim odem da se išoram i razrahatim ko co’ek u wcu republikanaca srpijanaca hahahahahah
kad se srebrenica oslobodi jednu polovicu glavne ulice nazvat po Generalu Naseru Oricu, a drugu po Poglavniku Anti Pavelicu
Halo bre komšije srbende, rat je ono kad obje strane imaju oruzje i vojsku, mi to na zalost 92 ge odmah nismo imali, pa s toga vi znate da mi imamo sada onoo za ne daj Boze, ali vi nemate sada muda, puu pisam li vas sa Ahmetove kruske...
Ulicu je Alija zaslužio
Vala zasluzio je koliko i ratko...tanko, nikako
Kad prodje ovo Ludilo od ovih Korumpiranih Kriminalni Politicara svih Nacija i njihovi Igri bez Granica tada ce Zrtve naci svoj Mir a ovaj napaceni Narod bar nade za Buducnost.
Donijeto je 1000 rezolucija pa ništa po čemu će ova biti posebna
Jos malo do rezolucija...I cjeli svijet ce da vidi da imamo problema s genocidnim plemenom I mitomanima!
Ma nek mijenjaju sta hoce, ali 2 maja, citav svijet ce obiljezavat da se dogodio genocid. I mozete mislisti da jek tad propala ideja o velikoj Srbiji jer ce biti pretesko ikad to ostvariti.
Kao sto je ostavljen Palestinski narod. tako je i Bosnjacki natod izdat od Licemjernog svjeta.