Komentari (294)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj hdzovaca, nema za šta se nisu ogrebali, a crkli pukli da unište državu do bola
Zelimo ovakve i slicne vijesti svaki dan,a ne tamo o nekim influenserkama..Ovo je pravo novinarstvo!!! NE BRISITE MI KOMENTARE!
Ti vidiš samo HDZ-ovce, pa jesi li ti slijep pored svojih očiju. Svi su oni veliki uhljebovci i pljačkaši svoga naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa auta, pa šoferi, pa tajnice, ljubavnice i zagondžije, tjelohranitelji, pa drotovska pratnja... Fakat nije lako biti političar u BiH jer nije lako biti takva moralna gnjida.
Smaa vlahadija koja negira sve u vezi bih a kasira lovu bravo bravo za ljeka vam trebalo
ima li ista da ovaj Ćović rashoda u zivotu ili su samo prihodi....
Sve su to legalni predstavnici naroda.... **** vam vasu ublehasku i lopovsku, da nije vas narod bio bio daleko sretniji!!!
Gdje mi je vječni Halid Genjac tobejarabi...
Dobro ljudi, sta mi mozemo uciniti po tom pitanju, sta mozemo uraditi? Ovakvih clanaka je dosad bilo bezbroj.
Haram vam bilo!!!!
Kad je pljacka budzeta drzave BiH u pitanju,nevidin razkiku uznedzu pozicije i opozicije,svi su POZICIJA. I jedni i drugi su na ovom spisku.Nikad se npr. Denis Becirevic koji je na spisku nije bunuo protiv ekonomskog unistavanja drzave sa raznoraznim primanjima pored plate.A slomise se pricom o birbi za drzavu.
zasto covicu ja vjerujem da on nikad nije prenocio u Sarajevu
Evo i iz ovog se vidi da nema ra
najveci prehljeb od svih, ubjedljivo, denis becirovic. a puna usta bosne,on ce da rijesi sve nagomilane probleme, samo daj budzetske sise
Za HDZ-SDA-SNSD se odavno zna da su lopovi. Ali ove ublehe iz DF , SDP,... su ništa manje zlo. Ovom Helezu za rakiju mjesečno treba tih 475 KM, sve go ološ.
Najveća ljiga od svih je Denis Bećirović, ovi ostali ne kriju da mrze BiH i da je žele uništiti, ali on...FUJ!
Kad ce spisak federalnog parlameta
Ne vidim nikog iz SDA 💚
ovo SDA platio članak, jer nema njihove bagre vamo.