Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Da nismo na vrijeme unistili privredu, sada bi imali ogromne gubitke .”
Ne pridržavaju se razmaka od 2m
Ma niste bitni uopste.
Ove na vlasti, jednostavno treba pobiti kao najgore neprijatelje države BiH! Dok oni uzimaju kredite, Crna Gora je jučer dobila pomoć za C-19 od EU u visini od 56 mil €. Tek da narodi u Bosni znaju koga i koje fašiste trpe na kormilu države!
zašto mile uvjek u sredini stoji.
Tri ratna druga
Pa međedi jedni svjesni ste vi da ova pošast odlaže jos gori udar na ekonomiju a to je najmasovniji odlazak radne snage ikada....cemu ste VI i vasi poltroni doprinijeli.. nesrece jedne.
Sve trojica Krizna Skupina
Zajedno u New world order
Nosite se u tri pm
Dream team😂
Tri jahača apokalipse
Kako su Vucic i srbija ohladili Dodika. Nema lijekova, nema testera, nema Kineske pomoci, nema preuzimanja bolesnih.... ima samo brandalarm i to ako ostane nesto viska... o tome treba da pises klixe
Može jedna poruka za Vas troglava zvijeri, poslije ovog nam je svima najbolje da formirate jedno manje tržište sa olakšicama između BiH Srbije i Hrvatske, nemoj da nam ko spomene na putu prema EU integracijama, gledamo kako su ga zavrnuli Italiji, ja volim svoje susjede Hrvate i Srbe, drugih nemam
Vi ćete se izboriti sa ovim zlom, a kako da mi izađemo na kraj sa zlom koje nas je snašlo, s vama i vašim slijedbenicima?
Kad se male ruke sloze... Sve se moze sve se mpze