Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ponedeljak pravna drzava! :)
Bez čobana kao bitnog politickog faktora, Bakire svaka cast na diplomatiji i neka si pokazao da Dodiku da sa onakvom retorikom nema mjesta u državnoj vlasti !
BiH Dragon: Ti si bas pravi glupi Bosnjo...Taj čoban ima 3 od 5 u drzanom domu naroda...ti znas da se ne moze ni jedan zakon usvojiti bez 4 od 5 u domu naroda i da ce dodik sve to blokirati? Ti znas da koordinacija za mehanizam ne moze bez entiteta da se zavrsi a tamo dodik ce napraviti vlast...dakle to sto cobana mozda ne bude mi time nismo nista dobili osim jos vecu krizu i blokade...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ne znam za vas, al kako su potpisali meni tece med i mlijeko
Nije bitno ko ce da predstavlja vlast u entitetu,bitno je da se jednom krene sa otvaranjem radnih mjesta u BiH i da se stane na rep korupciji i svim politickim lopovimeNemoj mo sanjati o cjepanju BiH to bih dovelo do jos jednog rata i jos vece bjedeHajmo da se ujedinimo da stvorimo svima uslove za bolje sutra,mrznja i zaustavljanje evropskih procese nevode nikud,svi smo gladni i oni u Banja Luci i u Sarajevi i Mostaru a politicari imaju vile i svaki dan su sve bogatiji zahvaljujuci nasim glupostima
ni oni sami ne vjeruju u ovo 😅😅
samo vi potpisujte čekamo vas na proljeće gorićete svi
Meh, nista konkretno.
"Овај споразум што смо данас потписали није у супротности са било чим о чему смо разговарали са СНСД-ом. Ово је само основа, није чак ни споразум, већ су само основни правци нашег дјеловања и не видим ту никакву разлику у односу на оно о чему смо разговарали са СНСД-ом", истакао је Човић за РТРС.
opet samo da se nešto dešava ...
Sporazum je dobar,nadam se da će poslije izbora vlast biti brzo formirana jer su problemi u državi ogromni...
Samo da bude hajra od ovog sporazuma da ne bude opet mrtvo slovo na papiru
Obećavajuće!! Blago nama.
U Covica potpis k'o da je potpis'o recept za Lopril-H...
blago nama ,socio-ekonomski problemi stali u jedan paragraf.....
Ekonomska inicijativa tek na četvrtom mjestu u dokumentu, propast !!!
a nigdje nikakvih detalja, sve uopšteno do bola :)
Cobana treba smjeniti i ukinuti entitetsko glasanje pa ce BIH veoma vrzo krenuti u NATO i EU.
Kako je Franzk danas raspoložen, sve smajli do smajlija. Hahahah yebo ti Dodik familiju komplet :))))))))))))))))))))
Odma sutra ce raja imat dobrü klöpu omastice brk..!
Jesul to u redakciji klix kopirali u 3 primjerka :D