Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha. Čuj rok 6 mjeseci, pa oni za 6 mjeseci neće uspjeti ni da formiraju vlast. Hahahahaha..
Nikakve koristi od ovoga. Potpisali su oni ovakvih na stotine papira, pa se ničega nisu pridržavali. Samo optužuje jedni druge, a u stvari je samo cilj prevariti narod i doći do fotelje. Glasajte za ove i bježaćete glavom bez obzira iz ove države.
Ma nešto će se desit..živci su popustili..razbucat će švabo ove lopine uskoro vidjet ćete...
Podpišite taj dokument, ukratko to znači da ne mislite koristiti svoju glavu u budućnosti jer je u prošlosti niste koristili i da ćete biti sluge EU koja je u prošlosti samo probleme u BiH pravila.
Umjesto da politicare pozovete na odgovornost zbog neprovodjenja postojecih dokumenata vi im dajete nove sanse i prilike! Prije par nedelja odbacili su zakone koji su dio 14 prioriteta.. Ponavljati istu stvar i ocekivati razlicit rezultat vrhunac je gluposti.
Ma šta će potpisivanje ovoga promjeniti ili poboljšati? Političari iz BiH su već od 1992 godine sarađivali i potpisali ovakve stvari i to je stanovništvo gonilo u siromaštvo i državu u robstvo EU.
Dokument bez mrkve i stapa (bolje stapa)? Europa ne zna ili nece da zna kako se u BiH rjesavaju stvari.
Bilo bi me stid otici u Brisel i reci da vladam zemljom u kojoj je mjesecna penzija jednaka dnevnici u tom gradu.
Jedino je sramota da uopšte ovdje idu konaković i forto. Ne znam koga oni predstavljaju
Da li je TAJ PREVOD OK NEMOJ DA POSLIJE SVAKO TUMAĆI KAKO HOĆE (kao Deyton)
Ma sta ima veze potpisat će sta hoces i opet nastaviti po starom bas su ovi Europljani smiješni, kao da neko haje za njihove dokumente i potpiše znaju opet da će po starom ha ha ha ha ha...
Čokoladu će dobiti onaj ko najviše sluša.
Krenula je akcija eliminacije nepodobnih,ko ne potpise bice eliminisan sa izbornih lista tj na prigodan nacin onemogucen da bude biran
Presipanje iz šupljeg u prazno žali bože para što su potrošene da ovi idioti odu u Brisel.
Sve je ovo BAGRA!!!!
Nekada je data riječ značila više nego vreća dukata,a danas ni po pisljiva boba.Kad staviš potpis to je tapija.
evo i ja se obavezujem da nikad necu prekoraciti brzinu postovati sve zakone u saobracaju, postovat prelazak pjesaka itd itd bla bla et isto mi zvuci