Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo u Bosni na listama dokazani kriminalci i mutljaroši
Što je još gore: NAROD glasa za nijh….
Hajde barem znamo po tekstu da je autor SDA. Inače bi spomenuo premijera Federacije i ostale kojima s sudi, a ne isticao kako SDA nema ni jednog kriminalca na listi. Evo is past će u SDA sve poštenjačine po autoru.
Normalno da je autor SDA. Neće objaviti ilahiju gdje lobiraju glasanje za El Baketa
SDA je NAJVEĆA RAK RANA naše države, gori i od HDZa i SNSDa!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je greška VP Ima sve ovlasti po dejtonskom sporazumu trebao je donijeti zako ko god je pod sankcijama bilo koje zemlje nema pravo da se kandiduje na izborimaLogika ništa više.Inače apsurd.Recimo izaberu Cvijanovičku u presjednišptvo a ona ne smje u UN tj SAD.Izgleda da sve može pa i drvena peč.
Zašto ove liste postoje sa BiH?
Koji kreten moraš biti pa glasati za ovu kriminalnu bagru...
E ovo je sramota nacischmitha ovim on treba da se bavi da ukloni iz javnog života ljude sa americke crne liste, da li bi u njegovoj zemlji mogao živjeti a kamoli se baviti državnom politikom neko sa americke crne liste
Uvjerili smo se da "crne liste" i nekakve sankcije ne piju vode
Sta radi OHR? Ovi ljudi se po zakonu ne bih smjeli kandidovati
Samo ih opet izaberite , od srca Vam to zelim .
koga briga crne liste neke strane države. BiH ima svoje zakone, moraju ti dokazati da si kriv pa te osuditi. Nemojte sami sebe ponizavati ako ste za suverenu Bosnu
Dobrog kandidata nema, Meho ce ove godine glasati iz inata za onog ko najvise bude napadan.
Joj bakire sto napravi sirotinje po ovom Sarajevu
Bez robijaskog staza ne mozes biti predsjednik BiH !!!!
Dodik i SNSD,ocekivano...a i ne bitno..HDZ kao stranka koja se eto zalaze za EU,za vladavinu prava,za dijeljenje moralnih pridika...jadno i bijedno...SDA...iznenadili su i sami sebe ovim potezom
Ova lista kriminalaca,slicna kao na Slucajevima X,kad na kraju prikazuju interpolove potjernice,a tamo likovi kao iz Pogresnog skretanja.
vidi u tekstu piše kako je klix SDA sajt, a borimo se za građansku državu, veoma kontradiktorno.
Pa svi važniji politači imaju dosije kod stranih tajnih agencija. Vodi se lista kriminalaca, krijumčara, lobiista i slično a na drugoj listi su neprijatelji zapadne demokratije a time i zapadnih zemalja.