Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pirova pobjeda Tihiću! Samo jedan veći grad i to Zenicu, gdje ste spali sa 19 na 15 vijećnika i izgubili većinu u OV Zenica, SDA kontroliše. Izgubili ste Goražde, Cazin dva mnogoljudna grada, istina dobili Gradačac a izgubili Bosansku Krupu. I na kraju koalicija SDP-NS-BPS preuzima glavni grad Sarajevo. A ti broji Sapnu, Teočak, Tešanj i itd. Mostar daje HDZ-ovog gradonačelnika uz pomoć hrvatskog Boljitka! Prema tome, nije ti sigurno na kongresu SDA u zimu!
Svaka cast Suljo - cestitam na izvanrednoj i zasluzenoj pobjedi. Svojom mudroscu, saburom, razumom, otvorenoscu i postenjem dobio si podrsku biraca - zasluzeno. Ko vjeruje u suprotno neka pogleda izborne rezultate - vise od 300.000 glasaca svoje povjerenje dalo SDA! Brojke govore same za sebe, a ostalo je puka zavist. Neka dusmani crknu. Samo tako nastavi Tihi i SDA nema niti ce ikada imati alternativu.
Bosnjak! 20.10.2008. u 16:55 Dijelom si mozda u pravu, ali za razliku od Tihica ja jos nikada nisam cula niti ruznu, kontradiktornu i nesuvislu rijec na bilo ciji racun od Amira Zukica, a ima njih jos, osobito mladih u toj stranci koji zavrjeđuju postovanje - koji ne rade po principu - zavadi pa zavladaj.
Spasoje Tihicu ti si najveci poraz i katastrofa najjace Bosnjacke strnke.Bezkicmenjaku cetnicki agentu,izdajnice roda svoga i drzave koja te hrani.Ubi se spasi nas. Ako je izdaja vas snaga onda smo svi slijepi kod ociju kad imamo ovo smece od lidera minderasa izdajicu i ublehu.
A STO JE SDA NOGU POTUCENA U USK-u? TO JE NISTA, JEL? TO JE NISTA DOK TE KRIMINALCI IZ KANTONALNOG ODBORA PODRZAVAJU DA MOGU I DALJE KRASTI I UNISTAVATI STRNKU PO DIKTATU SDP-a. SRAM TE BILO KOMUNJARO LAZLJIVA!
Jeste klempo!!!!! Najveca pobjeda i dokaz da ste vecina za islamsku i drzavu jednog naroda. Imat cete je,.............al u kurcu!
\"...te činjenice da značajan broj njih ima CIPS registraciju u Federaciji.\" Ovo je najveci problem za dugotrajni povratak bosnjaka u RS. Bosnajci iz RS moraju svatit ako hoce povratak da ga oni sami moraju pripremit. Netrabaju se nadati da ce to neko za njih uradit. I to se prvo radi time da se cips-ova karta vadi u RS a ne u Federaciji. I onda pametno glasat, da Dodik nema absolutnu vecinu i da se unese malo sarenila u RS-Skupstinu. Problem je taj sto time gubis mnogo stvari. Penzija, zdravstveno itd u FBiH. To treba promjenit. Ali ovi iz dijaspore bi to trebali uradit jer kod njih nije bitno gdje su prijavljeni.
e moj zemo klempavi, dobio si izbore jer si obecao bosanskom narodu da ces se boriti za vracanje ustava republike b-h. sad kad si dobio izbore, grlis i ljubis dodika, jebo ti on mamu prodanu. na sljedecim izborima, dobit ces samo kurac od labuda!. to ti garantujem!
Gdje got zakopas lopatom u GENOCIDNOM CENTITETU nadjes temelje tog GENOCITETA u obliku masovnih grobnica . Kada ce ovi minder izdajnici da dignu dupe sa mindera i naprave muzej genocida i Holokausta nad Bosnjacima i Hrvatima da nam ove i buduce generacije uce o GENOCIDASIMA da bolje raumiju sa kakvim dvonogim zvijerima imamo posla.Genocidasi su narod bez obraza,casti i karaktera i pokajanja ,mitoloski sludjeni Dr Dabicem ,guslama,slaninom,bijelim lukom i poganlukom.Genocidni Centitet dobija svakim danom potvrde svog nastanak koje cuva i njeguje Genocidna politika na celu sa Laktaskim pionirom i ucenikom Dodikom nosiocem priznaja i zahvalnosti svob mentora i ucitelja Dr Dabic Jadovana. Genocidasi se nadaju da ce im majcica SMRDIJA priteci u pomoc kad god zatreba pa ce uz rakiju Brlju i GOVNARU/Najbnoviji Smrdijanski brend/nastavit guslati sludjeni svojim lazima i mitovima dok ne budu pometeni velikom govnanom metlom iz tog istog GENOCITETA u nekoj buducij Bosanskoj Oluji.Hrvatska se oslobodila ove genocidne furde a Bosna toliko smrdi i zaudara od ove gamadi da ce se morati sto prije dezinfikovati zarazeni i opoganjeni dio Bosne od ovog gadluka i smradluka .
nadam se da ce gadovi iz SDA propasti kao i SBIH na slijedecim izborima
SDA je pokazala kako bez \"vise politike\" ili \"nacioanlisticke retorike\" moze obezbijediti dovoljno glasova kako bi ostala PRVA u BiH. Ovi izbori su isto toliko znacajni zbog toga sto se SDA prezentirala kao istinski multietnicna stranka bez nacionalistickih konotacija. Aferim!
o čemu on priča? dobili dva nova načelnička mjesta i to je \'najveća izborna pobjeda\'? ooooodlično ... tvrdi pazar pred stranački kongres da ostane predsjednik stranke - \'hvalite me usta moja\'
brdo, pa pogledaj malo oko sebe pa ces vidjeti da postoje stranke, koje bi sigurno vise uradile za CJELOVITU Bosnu. Gore ne mogu, to je sigurno, jer mi smo imali vise Bosne u ratu nego sad. Ali sve te druge stranke su marginizovane upravo zahvaljujuci takvim kao ti. Covjece, skoro 20 godina nas vode ovi izdajnici (SDA SBiH SDP), i nikad nije bilo manje Bosne, nego danas.
NARODE VAMA NIKO NEVALJA ,AKO IMATE BOLJEG STAVIT UMJESTO TIHICA,SILAJDJICA,KOMSICA NEKE SVOJE PRIJEDLOGE A NE PLJUVAT PO SVIMA ILI JE POBJEDNIK ILI IZGUBIO SVEJEDNO ZA VSA NEVALJA .BRAVO SDA BRAVO TIHICU SAMO NAPRIJED ZA BIH.
Ima li iko ko ovim ljudima valja od političara ???