Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce iz RS-a nesto slicno uraditi? Makar da maknu ratne ubice, silovatelje, koljace iz mupova i slicnih organa.
naša stranka podržava radikalne nip-ovce i muftiju zukorlića,radikalni nip-ovci podržaju našu stranku i parade duginih boja...realno dva svijeta i dvije ideologije,koje se na silu vežu jedna za drugu voljom gavrila i peđe,al ne i glasača,zato obadvije pušiona 2022.
Prvo gledaj svoje dvpriste i ocisti ga, a drugome je na sramotu ako on nece neke stvari da iradi, da se svi prvo pobrinemo za sebe puno bi nam bilo bolje
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Gradonačelnice, Vašim odbijanjem amandmana na predloženi tekst koji treba da bude uklesan je jasna porkua porodicama žrtava, a i nama poštenim građanima, a i časnim braniteljima, da ste se tim činom stavili na stranu ratnog koljača i ubice Mušana Topalovića Cace i onih koji su zajedno s njim činili zvijerska ubistva, kao i na stranu onih kriminalaca iz boračkih udruženja koji Cacu slave kao heroja i koji slave njegove zločine. Sram i stid da Vas bude lažna socijaldemokratkinjo.
Svaka civilna žrtva rata treba da ima spomenik, i na tom spomeniku da piše da su ubijeni i ko ih je ubio. očekujemo da RS prizna genocid a mi ne možemo priznati da su i naši (sreća pojedinci loših glava) napravili zločine. Evo po prvi put, stajem na stranu Naše stranke.
Spomenici i pricanje o zrtvama je jedina konstanta na ovim prostorima, dok se ne poruse da naprave mjesta novim spomenicima …tuzno Jedino mjesto gdje se ne smije zaboraviti i oprostiti da olaksas dusu , pa dusa takva opterecena, teska kaljavim drumom Bosanskim gazi… dusa teska Bosanska , sva mrznja svijeta je laksa od nje.
Био сам у рату у Сарајеву, знам шта се дешавало. Носио сам лешеве Срба с прве линије на Добрињи које је довела и убила војна полиција. Видио лешеве баба у црнини убијених и остављених више рова... И онда неко напише херојска армија...
Чисто да се зна да је убијених на Казанима било много више и да се прављењем овог што зову "спомеником" не може оправдати ни опрати савјест "мултиетничког опкољеног града", 'херојске" армије бих и сл.
glupa sinteza pitanja kad kako koliko bog vas ubio zlocin nevinih ljudi makar i 1 covjeka je zlocin galatickih razmijera ubistvo nekog zbog vjere iki nacije kraj price
Ruganje zrtvama rata, generalno, na sve tri strane. Ako necete napisati sve, onda nemojte nista, a najbolji odgovor ce vam dati porodice ubijenih... ako uopste i dodju na otkrivanje.
Došla su vremena da se niko nikog ne stidi i niko nikog ne sažaljeva, pogana vremena pogan svijet zločin kriminalaca se tretira kao nespretan prestup, krugovi zla su odavno formirani
Puno je više Srba iz Sarajeva pobjeglo zbog ovih '' odmetnutih'' grupa nego zbog poziva Karadžića i Kraišnika. Znam. Bio, vidio, doživio i srećom preživio.
Sa ponosom mogu reći da sam bio pripadnik Armije BiH i opet bi ako zatreba. Protiv svakog zla borba je propisana.
Sami se pobili i upali u kazan
Ti meni ni pročitaš a već mi brišeš post. Bas si shupak malo vehći ,kažem ja!
Naša stranka želi izjednačiti Armiju BiH sa srbočetničkim agresorima. Oni koji vole BiH to neće nikada dozvoliti.
docu i ja na ljeto da ga zapisam
Ostani u Njemackoj nema potrebe da dolazis 😉
Da su ubice srbi tacno bi se znalo ime prezime datum rodjenja, ovako slabo... licemjerno je sa svih strana zato nikad ni nece biti mira i prosperiteta kad su budaletine sa sve 3 strane... sto je normalno pobjeglo je il hoce da bjezi i treba.
Malo je preoštro ovo 'ubijenih', moze se neko zapitati ko ih je ubio i zašto ili nedaj boze moze se naći prozvan neki pripadnik Armije BiH, treba napisati 'stradalih pod nepoznatim okolnostima'... Sram vas bilo licemjeri.