Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve SDA, HDZ i SNSD... glasaj stoko opet za iste
Joj lobanja Allahu dragi
od kud nas posteni asim medju ovim lopovima...bakire angazuj osmicu da fizicki eliminise ove sto nevinom asimu sankcije uvedose..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja i džaba crna lista kad isti opet rade kao što su i radili i nije ih sramota.
Neko ih izabrao a to nisam ja
A gdje je lista ovih što su smislili kovid i tkzvane vakcine i krizu i sve belaje unazad 2 godine? I nastavljaju dalje, pripremaju nove projekte zastrašivanja za jesen??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Po meni lično,ako mu neoduzmeš pravo bavljenjem politikom i političkim djelovanjem,za mene sankcije ništa ne vrijede.Pigledaj ti samo ovog Kukiča,pa to je bjelosvjetski ološ,taj nema 4 razreda OŠ a milioneri.Svakom kome uvedeš sankcije,zabranit mu bilo koju funkciju i oduzet pokradenu imovinu,e to su sankcije
Ja da sam na mjestu Schmidta donio bi samo jednu odluku da se Predsjednici stranaka ne mogu kandidovati na izborima. U strankama se nalazi svo zlo ovog društva. Tako bi izbacili sve glavne mafijaše sa izbornih listi i sve bi bilo bolje. Neka mafijaši izaberu, ili stranka ili država. Dok mafijaši drže u šaci i stranku i državu, nema ovdje prosperiteta.
Nije fer, nema Tijane Tiki Tegeltije na slici a napumpala usne, botox i sve tip top...
3 bosnjaka,tri srbina i dva hrvata.Meni znaci da se ni bosnjaci nista vise ne bore u praksi za BiH od druga 2 naroda. jer se suprotno ponasaju od onog sto pricaju.Mito i korupcija,sto razara drzavu,cvjeta.
Adams family.
i svi na pozicijama od 2017g....bezze sankcije
Komplet sda, hdz i snsd yreba na crnu listu, unistavaju nas svak na svoj nacin, dugo i temeljito
Fino društvance, potrajale vam akobogda, do penzije ih snosili
Ekipa drugog tipa buahahahaha
Zasto ih reklamirate?Uzasne osobe sto unistavaju BiH§
Ovo je stvarno velika sramota jer vas je jako malo ,najmanje je trebalo kazniti jedno 500 komada a i Evropu je sramota ponaša se kao 91.god.ona im daje vjetar u leđa.
Crn,crniji,naj crniji!!!
Odabraniiii....!..Ameri će ovako narednih mjeseci držati fokus sakcija i prokazivanja onih koji su "obilježeni", sve ne bi li se narod opanetio i "zbrisao ihhh..,na izborimaa", I to bi bilo najbolje i najbezbolnije..Ali ukoliko se to ne desi...e, onda ide plan B.; zavrni pipu...i gledaj kako država tone u dužničko ropstvooo...
Ima jos ovakvih govana
Vrijedi pogledati: https://www.youtube.com/watch?v=TdLhc0fwfxc&t=223s&ab_channel=MagazinZurnalOnline