Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovječe stranci su onakvog Tita sklonili i rastuli onakvu državu, a da ne mogu ovog seoskog pjevača?
Srbi su unistili sve sto je unisteno ikad na ovim prostorima. Da nije njihove pohlepe mi bi bili razvijen i prosperitetan Balkan.
Ko god želio rat dabogda mu u kuci bio, mat.er svim ovim sto huskaju, ovim iz komentara posebno sto za 3 minuta odjednom 500 lajkova imaju, a i ovim sto ih stranka placa da ser.u ovdje svaki dan
@SamoLagano0943 aferim komentar top
Ova odluka NSRS- čitaj SNSD, se pojavljuje iz Skupštine RS sa neprijateljskim pamfletom protiv Bosne i protiv čitave Međunarodne zajednice. Da, Bošnjaci i svi ostali građani van fašističko - secesionističkih stranaka u BiH imaju lobiste koje nemoraju da plačaju po 100000$ mjesečno. Nemoraju da ih plačaju ni jedan dolar. Zašto? Pa ovakvi pamfleti i Dodikove govorancije su dovoljan dokaz ko je u pravu, a koje u krivu - pa se svi prema tome i ravnjaju!
U skupštini RS izgleda da su svi nepismeni i nikako da shvate da odluke i zaključci koje donesu ne obavezuju državne institucije.Da tamo sjede ljudi iz njive i štale bez dana škole do sad bi naučili da entitet ne može biti stariji od države i džaba se upiru.Dok to ne shvate tapkaćemo umjestu.
Dodik je dosao na vlast na tenkovima Sfora , a sici ce s vlasti na tenkvima Eufora.
Sada se vidi da su bošnjaci za rat, a sve glume nešto,...srbi nisu za rat, samo ne žele da im se oduzimaju prava.
@saba2 kretenu koje za rat jbo ti Bošnjaci terma vi huskate šta mislite da vam šutimo e jadi nismo šutjeli ni bojali se 1992 a imali ste sve nauruzanje bivše juge a mi sa tandjarama pravljeni goloruki vas stjerasmo u kut zahvali se ti i svi vi koji mrzite Bi H da nas ne zaustavi se sad vas NEBI bilo nigdje na mapi kao što vam i nema pisane rs
Kakav Bakir i kojekakvi , nema nista bez Dode i snsd-a , ovo je pocetak kraja nakaradnim entitetima, a vala i vrijeme je bilo, hvala vama :)
I da se Reuf makne iz kuhinje !!
Nista raspisimo referendum u citavoj BiH o izlazku stranih sudija, pa da se odluci dal ce ostat il ne... samo bi oni da ih maknu al hoce khurac moj popusit
Moze se ljutiti ko hoce ali nit RS nit Federacija mogu sta promjeniti bez rata ili dogovora. Dogovoriti se ne mogu a ratovati necemo, znaci ostaje ovako kako je.
Cini da ima puno nekih drcnih likova koji nesto pominju rat. Narode, ne zaboravite da danas najbolje zive oni koji su prvi dezertirali i kada im cak to i u sali pomenete, prezirno vas pogledaju u stilu "jado moj" i uvrijedjeno ustanu od stola. Ovo najbolje znaju oni koji su imali prilike da upoznaju ratnike Minhenskih brigada. Zbog nepostojanja angazmana za njihovu borbenost u Njemackoj, neki su se cak morali i vratiti u Bosnu, te bili prinudjeni raditi birokratske poslove u Vladi FBiH.
Malo vam je ovo, dajte da i onaj vas poglavica rata Iri-nej nesto doda! Ukratko komsije, vi ste sramota covjecanstva!
Dodo ide na robiju
Nemože sa četama naći zajednički jezik sa stranim sudijama a ne bez njih . Malo su im agresija ,presude,zločini i genocid. Oni se mogu samo udružiti sa njima sličnim UZP i Čovićem. Ali vrijeme je da se ovo riješi "NO Pasaran" iako i dalje provodite politiku Nčrtanija od 1844 god.
Koji je to smrad od naroda, samo su oni upravu a cijeli svijet radi protiv njih, a gamad se obogatila , vile izgradila, bankovne racune pune koje ni oni sami neznaju koliko imaju ,offshore kompanije...i sve him to nevalja? Vela havle ja glupsona i govana
Ovo je otvorena agresija na BIH i njen ustav uz blagoslov i podrsku medjunarodne zajednice
ludi ste skroz 😅🤣