Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinut Genocidnu tvorevinu,entitetska glasanja i USTAV Bosne i Hercegovine,jedna policija,parlament,ministarstvo i TACKA! DOSTA vise krvolocne hegemonije genocidne tvorevine! BiH4EVER!
Alo bre Orbini, koji ti je moj..... Čovek razgovara - Sloboda govora - Demokratija..... Dosta bre više despotizma bre, nije srednji vek, Bosna i Hercegovina ZAUVEK
PREGOVARAJ S MAJKOM
Daj sjasi sa BiH i nastavi se baviti ambasadorskim poslovima. Nevjerovatna je drskost da se mijesas u unutrasnje poslove jedne suverene zemlje.