Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve to veze sve ima s ovim člankom ? Ljudi, proljeće se budi, budite malo vedriji, a ne smarajte ljude glupim komentarima. Ionako nam je previše sive svakodnevnice, još nas vi treba te zaglupljivati jadnim informacijama. Fuj.
sve vi znate,a ustvari ne znate nista ;)!!!!
Prevarili ste se. Od nedjelje opet najavljuju zahladnjenje i snijeg :(
To su oni gledali bundes ligu i vidjeli tamo sunce, i skontali da 4 dana poslije takvo vrijeme dolazi i do nas :D
PA VI STE NAJVECI D.U.Š.M.A.N.I. OVE DRZAVE I NARODA U NJOJ, VI STE ONI KOJI ZAVAĐAJU, GLUME DA SU SOCIJAL-DEMOKRATI (CITAJ: KOMUNJARE) A PUCAJU GORU NACIONALISTICKO-FASISTICKU PRICU OD BILO KOGA, DOKAZ: SDP I SNSD! ZATO, CR\'KNITE VIŠE, STARI JUGO-NOSTALGICARI, MLADI - BUDITE SE, 21 STOLJEĆE JE, SUNCE DEMOKRATIJE (KAKVE-TAKVE) JE OBASJALO ZEMLJU, GRADIMO BUDUCNOST, NE ZIVIMO (ZELIMO) NAZAD PROSLOST!
fala dzeki dragom da nam je dzeko dragi podario ovakvo vrijeme!
svaka cast za naslov! Samo tako!
kad su bile teme sutra snijeg ja sam govorio juppi a vi ste meni govorili dabogda ti bio u kuci e dabogda i vama u kuci sunce bilo jedva cekam iducu zimu jer stvarno ova je kratka bila nisam 5 puta na skijanje otisao dok sam prosli godina minimalac 10 Bice proljece kisovito tako su najavili a i zima je bila podosta suha na odnosu prosli tako da ce se sve to nadoknaditi
TO MI RADI ! :D
Rukakavicama na rukama...hahahha
a ljudi sutite vise s tim ruznim komentarima!!! JEEEEEEEEEEEEEE suncee :D
\"ne dozvoljavaju suncu da se pomoli\"
SLAŽEM SE SAMO IH TREBA BOJKOTOVATI, G...NA NAS ZAVAĐAJU...
kad ce djurdjevdan i da se okupam
http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&gid=3191281&la=21 Nikada ne grijese !
veze vi nemate, kisovito sve do kraja sedmice. ciste dezinformacije !
k.u.r.a.c,,i prosli ste put kazali odlozite zimsku odjecu pa palo metar snijega,,,ovaj put dok se ne pocnem kupat u znoju,nosam montovku...