Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drveca su se opet posadila, i park kod II gimnazije je jos ljepsi. Izgubljeni ljudski zivoti se ne mogu posaditi da ponovo narastu...
Skroz podrzavam ovakve recenzije... pogotovo na zlo doba iza nas i da podsjeti one kojima to olako pada u zaborav!!!
Pozdrav velikom heroju nase porodice, mojoj neni....koja je prva ogradila bastu ispred II gimnazije, pocela kopati i saditi....tako smo mi jeli citav rat njeno povrce....hvala neno.....hranila je jos i pola Romske populacije iz \"Koreje\" .....hodajuca legenda....
Nalizao bi se tim zivotinjama da ikako mogu dijete grbavo da ti skinem s k.u.r.c.a dok mi tvoja nana intezivno lize pakshu :)
lagumdzija i tihic su ZABORAVILI PROSLOT A NEMAJU KOMPAS ZA SADSNJOST NITI BUDUCNOST IZDAJICE MOGA NARODA ALI VI NISTE MOJ BOSANSKI NAROD NEMOGU OVU DVOJI SPOREDIT NITI SA STOKOM .STOKA IMA ZNACAJ I DAJE OD SEBE SVE STO MOZE DA DOBRO DODJE COVJEKU A OVA DVA SU FASTISTE I ATEISTE
Da, tako je to izgledalo. Iznenadile su me vaše fotografije. I obradovale. Kao da je neko razotkrio detalj iz mog života. Zavirio u nutrinu moju. Našu.. Tu smo imali mali plac, tu je moje dijete prohodalo. Čak mi se čini kao da smo ono moj sin i ja na prvoj fotografiji. Imam čitav album fotografija ratnog Sarajeva, pa i nekoliko iz parka kod Druge gimnazije. Ako želite, mogu vam poslati. Te fotografije su svjedočanstvo života!
U cemu je poenta? Opet poticat\' na rat? Ne vidim razlog zbog kojeg ovo trebate objavljivati 20 godina poslije svega. Ipak ste vi portal koji donosi NOVOSTI. Možda i vi postajete politicki orijentisani?i Doduse, to se moglo i prije primjetiti.
Ne bombardujte nas vise ovim ratnim slikavama -.- Nista bolji danas nije .. toliko o napretku u zadnjih 17 godina ... sramota ! K\'o da zivimo u proslosti.. pa samo se o ratu prica...
Tuzno je sto tek kad ovo vidim sjetim se..sta su nam sve radili duge 4 godine... najveci zlocin je zaboraviti..bolnice nam pune ljudi, kazu normalno ko je bio u ratu..slab imunitet..pa masovno obolijevaju..tuga..a sad se nesto digli, sram ih bilo..
Ganic je vazio mnogo toga, za ZLATNE LJILJANE i slicno. Obratite malo paznju na crni Audi R8, sto na registarskim tablicama ima zadnje tri osmice XXX-X-888, to njegov sin vozi, aferim!!! Lopovsku mu s.i.p.t.a.r.s.k.u m.a.j.k.u!!
Plodne oranice, da, da.
Na Mojmilu ovako izgleda dvorište! Bože sačuvaj papci sade u sred grada, a ognjišta im pr..e\" Molimo nadležne da im zabrani bašte i šupe po Mojmilu!
Bilo bi interesantna komparacija kad bi iz istog ugla bio snimljen ovaj park i uz ove fotose izložen na portalu
Ko te j.be pyzda ti ma.erina.
Park kraj Druge treba imati svoju spomen ploču, kao što je na većini ostalih lokacija koje su od značaja ili mjesto zločina tokom opsade. Neki dan sam vidio ekipu turista vjerovatno Španci, slikaju Markale a vodič im objašnjava kako je to mjesto zločina tokom opsade. Slično bi se trebao uvrstiti naš park na tu i slične liste.
malo ste koristili riječi ,agresija i genocid, de malo još komentara.nećete moći večeras zaspati.
Sarajevo je heroj-grad. Jedan mnogih u herojskoj državi BiH.