Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam nikad glasao a vjerovatno i neći ako mi se ne plati, takva je situacija što bih ja nekom otvorio radno mjesto za džaba. Moja cijena je 300 km. Moj babo je sve radio džaba, ratovao, pomagao, urgirao i sad je sam gleda kuda sunce hoda.
Mislim sve se prodaje, čast, poštenje, obraz što ne bi i glasovi na izborima. Evo i drogu hoće da legalizuju da još više razvale omladinu i da se lakše upravlja njima. Ja nemam te zablude - plati pa se klati.
Izadji samo da listice potrosis,ixaš ih sve redom,ako treba napises im neki text u svom stilu. Ovako ce neko tvoj list uzeti i glasati.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sve go lopov, ološ i šljam.
Predsjednice nas Volimo te baš. Do pobjede aBd.
Lik xe biti grobar jedne nam jedine BiH
Brate moj BiH ti je izmasakrirana i izkasapljena i napravljena da se raspadne, al tu smo da se preosvoji
Denis mičiguza,izradit će ga ponovno licemjerne komunjare,dat će glas Komšiću.
Ne postoje više prave komunjare, ti ljudi su imali muda do poda, ovi poslije su mlaka voda
Ko god bude predsjednik samo da ne bude trezorbegović bakir
Denis do pobjede, bakir u panici vise ne zna sta da kaze pa valja gluposti
Jel Dragičević prisustvovao. Znamo da je zbog toga došao al haman se zajebo jutros na videu. 🤮
Denis mora biti predsjednik Bosne i Hercegovine.
bakir ce bijedu navuc sa onim selam alejk dragi moji sda-ovci
ove face gledamo vec 20 godina koje nam uzimaju veliku lovu, vrijeme je za promjene! Moj izbor Prof.dr. Mirsad Hadžikadić!
Pa treba mu dati sansu. A Bakiru nikada dosta. Kakva je to gladna familija? On je sebi zatvorio vrata kod vecine naroda.
Ovaj će Bećirović srušiti dejton
Kukić Mevlin u prvom redu je jasan pokazatelj da bi Denis i sa najgorim za komad vlasti. Takvim se vlast nikad ne daje. Sad nije trenutak za avanturu jer BiH se nalazi na raskrscu
Čovjek je totalno laprdalo i bezvezan. Rečenice su mu na nivou trećeg osnovne. Ali opet bolje od nazi kartela.
Suplja nazalost skoro svaka Denisova. Kakav god da je oderace trezoraseve guzo...